Біловар: голи ніколи не були пріоритетом для мене, а футболку подарував бабусі

Захисник Динамо U-21 Крістіан Біловар поділився враженнями від розгромної перемоги у матчі четвертого туру молодіжної першості над Львовом — 6:0. За словами оборонця, він задоволений тим, що команді вдалося зіграти на нуль.

19-річний захисник Динамо U-21 Крістіан Біловар поділився емоціями від гостьового матчу з молодіжною командою Минаю, в якому біло-сині перемогли з рахунком 6:0.

— У першу, чергу, я дуже радий, що ми перемогли і зіграли на нуль. Це вже четверта наша перемога в цьому сезоні, і всі з сухим рахунком. Хотів би відзначити всю команду, тому що ми проявили характер. Ми досить-таки довго добиралися сюди, і я не скажу, що це була легка дорога — 12 годин на поїзді. Але ми проявили характер, забили гол, і після цього стало легше.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Твоя команда виграла в місті, де ти провів дитинство, почав свій футбольний шлях. Це було для тебе додатковою мотивацією?

— Завжди приємно повертатися додому. Але я однаково налаштовуюся на будь-якого суперника. Для нас неважливо — вдома ми граємо чи на виїзді. Ми виходимо на поле з однією метою — перемагати і прогресувати.

— Для захисників це був легкий матч? Чи це оманливе враження?

— Оманливе. У перші 15-20 хвилин Минай чинив на нас доволі-таки серйозний тиск. А потім ми забили гол, і суперники почали поступатися вже в моральному плані. Та й сили у них стали закінчуватися. Ми взяли гру під свій контроль, і в другому таймі нам вже було легше. Але в першому нам було непросто.

Біловар (крайній праворуч) святкує з партнерами черговий гол. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Чи було бажання за розгромного рахунку піти в атаку або підключитися на кутовий і забити гол в особливому для тебе місті?

— Забиті голи ніколи не були для мене пріоритетом. Головне — зберегти ворота на замку, і щоб команда перемагала.

— Кому ти подарував свою футболку після гри?

— Моїй бабусі. Я її давно не бачив, і вона давно чекала, коли я вже приїду. Я пообіцяв їй, що коли у нас буде тут гра, я подарую їй свою динамівську футболку. І ось, нарешті, пощастило зустрітися і подарувати, — сказав Біловар в інтерв’ю сайту Динамо.

Здивував Тренер Динамо U-21 Мороз: ніколи не бачив такого фінта, як зробив Волошин (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.