Тренер Динамо U-21 Мороз: ніколи не бачив такого фінта, як зробив Волошин (відео)

Старший тренер Динамо U-21 Юрій Мороз поділився враженнями від перемоги своїх підопічних у грі четвертого туру молодіжного чемпіонату проти Минаю — 6:0. Очільник Динамо відзначив, що завжди вимагає, аби флангові гравці грали активно

Наставник молодіжної команди Динамо Юрій Мороз прокоментував перемогу своїх підопічних у гостьовому матчі чемпіонату U-21 проти Миная (6:0):

— По першому тайму важко було сказати, що гра закінчиться з таким рахунком. У перших хвилин 30 Минай демонстрував непогану гру, нав’язував боротьбу, і нам було важко. Але потім хлопці розігрілися, відчули впевненість і забили багато м’ячів.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Шулянський був активний протягом обох таймів, через його фланг будувалося багато атак. Це було частиною установки на гру?

— Ми завжди вимагаємо, щоб наші фланги активно грали — як лівий, так і правий. У першому таймі ми, образно кажучи, літали на одному крилі — на лівому. І все, що там робилося — вдавалося, гравці там були активні.

Пробиває Артем Шулянський. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Але хотілося б, аби сили розподілялися рівномірно — що на лівому фланзі, що на правому. У перерві ми внесли корективи, щоб правий фланг був більш активним. Єфіменко та Скорко в другому таймі трохи вирівняли цю ситуацію.

— Волошин сьогодні вразив своїми індивідуальними діями. Чи є у вас до нього зауваження по грі?

— Так, особливо по другому м’ячу. Такий фінт, після якого він забив другий м’яч, я ще ніколи не бачив. Але потрібно розуміти, що голи голами, а є ще й таке поняття як командна гра. Треба щоб він приносив команді користь і в інших аспектах.

Волошин (праворуч) тренера вразив, але й на критику нарвався. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Безперечно, забиті м’ячі — це плюс. Але він має також навчитися якісно оборонятися, якісно рухатися і приймати рішення на полі. Є певні нюанси. Але ми над цим працюємо, намагаємося, щоб вони з кожним днем, з кожним тижнем ставали кращими, — цитує слова Мороза сайт Динамо.

Дуже старалися Молодіжка Шахтаря не зуміла забити Олімпіку більше за Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.