На стадіоні Минай динамівці Надольський і Волошин стріляли дуплетами (відео)

У стартовому матчі четвертого туру молодіжного чемпіонату України зустрічалися Минай та Динамо. Гра проходила на стадіоні Минай, і завершилася розгромною перемогою гостей — 6:0. За киян забивали: двічі 19-річний півзахисник Ярослав Надольський, двічі 19-річний півзахисник Вікентій Волошин, а також 18-річний нападник Владислав Ванат. Автогол у свій пасив записав 19-річний півзахисник Минаю Луців Петро

Молодіжка Минаю неоднозначно почала сезон. Перший тур команда пропускала. В своєму дебютному матчі на новому рівні ужгородці мінімально поступилися Олександрії — 1:2. Минулої неділі команда Дмитра Кабачка святкувала свою першу перемогу в сезоні — мінімально перегравши Олімпік. Відзначимо, що в цьому чемпіонаті за Минай забивав лише один гравець — 22-річний Сергій Машталір. Проте, у грі з Динамо Сергій участі не брав.

Що стосується Динамо, то підопічні Юрія Мороза вдало розпочали сезон і після трьох турів йшли без втрат, набравши максимальну кількість очок — 9, і очолюючи турнірну таблицю. Для новачка чемпіонату матч з Динамо став справжнім випробуванням.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Кияни на правах фаворитів активно розпочали гру і відкрили рахунок на 15-й хвилині. Шулянський отримав м’яча на фланзі, красиво обійшов захисника Минаю і м’яч після його навісу влучив у голову Петру Луціву і залетів у ворота — 0:1. На 34-й хвилині після скидання Сухоручка Надольський з лівої влучив у дальній кут — 0:2.

Минайці збивають Сухоручка. Фото fcdynamo.kiev.ua.

На 56-й хвилині рахунок став розгромним. Дубль у свій актив записав Ярослав Надольський. На 75-й хвилині кияни забили четвертий м’яч. Після передачі Єфіменка Ванат реалізував вихід один на один — 0:4 На 80-й хвилині красивий за виконанням удар вдався 19-річному півзахиснику Вікентію Волошину — 0:5. На 89-й хвилині Вікентій оформлює дубль, роблячи рахунок непристойним — 0:6.

Четверта поспіль перемога Динамо і 20 забитих м’ячів.

Минай U-21 — Динамо U-21 — 0:6

Голи: Петро Луців (15, автогол), Ярослав Надольський (34, 56), Владислав Ванат (75), Вікентій Волошин (80, 89).

Минай U-21: Таран — Сисоєв (Скала, 55), Чушенко, В. Луців, Шевченко, Федоров, П. Луців, Кашперук, Кривда (Ромашев, 78), Навроцький (Гуменяк, 60), Гукасян.

Тренер: Дмитро Кабачок.

Динамо U-21: Моргун — Скорко, Біловар (Опанасенко, 83), Михайленко, Кузик (Бодня, 46), Білошевський (Ващишин, 78), Бражко, Єфіменко, Надольський (В. Волошин, 65), Шулянський, Сухоручко (Ванат, 65).

Тренер: Юрій Мороз.

Чемпіонат U-21: Шахтар гратиме дербі, Динамо чекають у селі Минай

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.