Дніпро-1 з голами Булеци та Батагова виграє кубковий матч (відео)

У поєдинку 1/16 фіналу Кубку України зустрічалися Гірник-Спорт та Дніпро-1. Надзвичайно результативний матч завершився перемогою представника Прем’єр-ліги — 5:3, причому доля двобою вирішувалася в екстратаймах. Забиті м’ячі у свій актив записали 21-річний півзахисник Сергій Булеца та 18-річний хавбек Арсеній Батагов

Ігор Жабченко з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Богдана Векляка і 20-річного півзахисника Андрія Стрижака. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний нападник Єгор Твердохліб, 20-річний нападник Юрій Козиренко та 20-річний півзахисник Артур Мурза.

Ігор Йовічевіч довірив місце у старті: 22-річному захиснику Владиславу Дубінчаку, 21-річному півзахиснику Сергію Булеці, 18-річному півзахиснику Арсенію Батагову та 20-річному півзахиснику Олександру Назаренку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гості відкрили рахунок в дебюті матчу. Когут віддав чудову розрізну передачу на Довбика, який обіграв воротаря і з гострого кута відправив м’яч у сітку — 0:1. На 23-й хвилині дніпряни подвоїли свою перевагу. Цього разу кутовий від Булеци ударом головою на випередження замкнув Батагов — 0:2.

Буквально в наступній атаці Чередниченко заробив і подав кутовий, а захисник Карась в боротьбі з високими суперниками зміг підсікти м’яча головою — 1:2. Дніпровці відіграли собі перевагу в два голи з пенальті: Булеца підключив Дубінчака, який вже міг бити, але впав у штрафному, зачепившись за ноги захисника. Чемпіон світу серед молоді Булеца воротаря хитнув, але переграти його не зумів, зате сам примудрився добити м’яча у сітку — 1:3. Гірник-Спорт зумів повернутися у гру. Господарі відповіли майже дзеркально: Суханов влучно пробив з 11-метрового.

Батагов (№44) бився, як лев. Фото scdnipro1.com.ua.

У другому таймі було забито лише один гол, але драматизму стало ще більше, ніж до перерви. Господарі зуміли зрівняти рахунок, коли Юрчук, вибиваючи м’яча, зазнав пошкодження — Герасимець вразив порожні ворота. На 90+4 хвилині Суханов не реалізував пенальті.

В додатковий час інтриги вже не було. У Дніпра-1 залишилося більше сил і було більше майстерності. Два голи Артема Довбика принесли особисто йому перший хет-трик у Дніпрі-1, а команді — перепустку до 1/8 фіналу.

Гірник-Спорт — Дніпро-1 — 3:5 (додатковий час)

Голи: Карась (25), Суханов (43, пенальті), Герасимець (51) — Довбик (16, 97, 108), Батагов (23), Булеца (38).

Нереалізовані пенальті: Булеца (38), Суханов (90+4).

Гірник-Спорт: Жмурко — Суханов, Векляк, Карась, Шопін (Мурза, 61), Стрижак (Чепелюк, 46; Твердохліб, 77), Петрусенко, Гоменко (Козиренко, 27), Збунь, Герасимець (Герт, 61), Чередниченко.

Дніпро-1: Юрчук (Сарнавський, 58) — Тейлор, Адамюк, Сваток (Дуглас, 95), Дубінчак (Цуріков, 58), Ді Франко (Кравченко, 58), Батагов, Когут (Вакулко, 110), Булеца, Назаренко, Довбик.

Не доріс Фаті забив два, але кращим гравцем матчу не став, бо молодий (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.