Львів та Карпати розписують мирову у матчі з двома нереалізованими пенальті

ПФЛ Львів та Карпати відкривали програму 23-го туру Прем’єр-ЛІги. Гра проходила на стадіоні Україна. Матч завершився з рахунком (1:1). Відзначаємо два нереалізовані пенальті і одне вилученння

У складі ПФК Львів з перших хвилин не було жодного гравця, який відповідає реєстру Золотого Таланту, а у Карпат вийшли два молоді футболісти.

Роман Санжар довірив місце у складі: 19-річному нападнику Ростиславу Ляху та 18-річнму півзахиснику Олексію Сичу. Відзначимо, що Ростислав у цьому матчі грав на лівому фланзі захисту. У резерві залишилися: 21-річний півзахисник Артем Козак, 19-річний Остап Притула, 21-річний захисник Олег Веремієнко та 19-річний нападник Лейоус.

У резерві ПФК Львів залишилися 19-річний півзахисник Велвес та 21-річний нападник Назарій Нич.

Підопічні Єгіше Мелікяна активно розпочали гру. На 4-й хвилині після передачі Альваро з декількох метрів по воротам не влучив Ренан. Перші хвилини матчу пройшли за повного домінування Львова. На 14-й хвилині небезпечно пробивав Сич, але з його ударом впорався Сарнавський, який перевів м’яча на кутовий. На 18-й хвилині м’яч після удару Бойчука влучив у стійку. Карпати поступово оговтуються після невдалого старту матчу.

У першій половині тайму обидві команди створили по одному гострому моменту. На 27-й хвилині після передачі Мартінса м’яч у власні ворота зрізав Братков. У Львова відчуваються проблеми з виходом із захисту. Підопічні Мелікяна не можуть налагодити комбінаційну гру. У підсумку, перший тайм завершився мінімальною перемогою Карпат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 47-й хвилині небезпечно пробивав Альваро зі штрафного, але з його ударом впорався Кудрик. На 50-й хвилині ПФК Львів зрівнює рахунок. Після передачі Ренана ударом головою відзначився Яковеллі. На 55-й хвилині після навісу з флангу вище воріт пробив Бойчук. У перші 15-ть хвилин другого тайму гра була рівною. На 63-й хвилині замість Ренана у гру увійшов Назарій Нич. У другій половині тайму гравці Львова більше контролювали м’яч, але без загострень.

На 78-й хвилині небезпечно головою пробивав Приймак, але м’яч пролетів повз ворота. На 82-й хвилині замість Яковеллі у гру увійшов Велвес.

Після замін темп гри ще більше знизився, було багато помилок у обидвох команд. На 85-й хвилині Сабіно сфолив на Притулі і арбітр призначив одинадцятиметровий. Проте, Назарина не реалізував пенальті. Блискуче зіграв Сарнавський. У наступній атаці Пасіч у своїй штрафній збив Альваро. Тепер вже ПФК Львів заробив одинадцятиметровий, а Пасіч отримав другу жовту. Пенальті у виконанні Татаркова відбив Кудрик. Просто неймовірний відрізок матчу. На 90+5 хвилині міг забивати Велвес, але м’яч після рикошету від Танчика пролетів повз ворота.

У підсумку, гра завершилася результативною нічиєю.

https://youtu.be/IHJRThnn3Nw

Львів — Карпати — 1:1

Голи: Яковеллі (50) — Братков (27, автогол).

Нереалізовані пенальті: Назарина (86), Татарков (88).

Вилучення: Г. Пасіч (87).

Львів: Сарнавський — Приймак, Альваро, Гончар, Борзенко, Татарков, Ренан (Нич, 63), Бопесу (Богунов, 62), Сабіно, Братков, Яковеллі (Велвес, 82).

Карпати: Кудрик — Лях, Бойчук, Мартінс, Халл, Пасіч, Сич (Деда, 70), Назарина, Кльоц, Гіоргадзе, Танчик.

Чемпіонат U-19. Молодіжка Олександрії не залишила шансів Карпатам

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.