Дебютний гол Сорокіна не врятував Колос від поразки

В Олександрії продовжувалася програма 23-го туру УПЛ. Місцева команда приймала ковалівський Колос. Гра проходила на стадіоні Ніка. Матч завершився перемогою Олександрії (4:2)

У складі Олександрії було троє гравців, які відповідають реєстру Золотого таланту, а у Колоса — один. Володимир Шаран довірив місце з перших хвилин 22-річному голкіперу Олегу Білику, 21-річному захиснику Владиславу Бабогло та 20-річному захиснику Роману Вантуху.

Руслан Костишин з перших хвилин випустив 19-річного півзахисника Сталіслава Сорокіна. У резерві залишився 20-річний голкіпер Євгеній Кучеренко.

Перші хвилини матчу пройшли без гольових нагод та за повільного темпу. Можна згадати хіба що удар зі штрафного у виконанні Богданова на 7-й хвилині, але м’яч без проблем забрав у руки Білик. Колос більше володів м’ячем на початку протистояння, а у Олександрії нічого не клеїлося попереду. На 11-й хвилині міг забивати Бондаренко, але пробив повз ворота з близької відстані. На 17-й хвилині першу нагоду створили господарі, але на удар Грицука зреагував Яшков. На 20-й хвилині після удару Бондаренка знову довелося вступати у гру Білику. Дуже непогано у перші хвилини виглядають підопічні Костишина, проте гостям не вистачає точності.

На 31-й хвилині здалеку точно у руки Білику пробив Сорокін. Це дебютний удар для Станіслава в УПЛ. На 35-й хвилині Сорокін забиває свій дебютний м’яч у Прем’єр-Лізі! Станіславу вдався чудовий удар з метрів з 15-ти. Почин для юного півзахисника.

На 42-й хвилині Мишенко завдавав удар п’ятою, але надійно зіграв Яшков. На 45-й хвилині Станіслав Сорокін отримує жовту картку за порушення проти Гречишкіна. На 45+1 хвилині після передачі Пашаєва потужним ударом Гречишкін зрівнює рахунок. Таким чином, перший тайм завершується результативною нічиєю.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Олександрія активніше розпочала другий тайм, проте господарям не вистачало гостроти. На 53-й хвилині Олександрія заробила одинадцятиметровий. Максименко звалив Бабогло і пенальті впевнено реалізував Грицук. На 56-й хвилині міг забивати Безбородько, але його удар відбив Яшков. На 64-й хвилині Грицук віддав чудову передачу на Ковальця, який реалізував вихід один на один. Колос провалює другий тайм.

Після третього пропущеного м’яча Колос активізувався, проте без загострень в атаці. На 80-й хвилині кутовий допоміг Колосу скоротити відставання у рахунку. М’яч у свій актив записав Володимир Лисенко. На 90-й хвилині Задерака ставить крапку у матчі. Жахлива гра Олександра Чорноморця. У підсумку, Олександрія перемагає у надрезультативному матчі.

Олександрія — Колос — 4:2

Голи: Гречишкін (45+1), Грицук (54, пенальті), Ковалець (64), Задерака (90) — Сорокін (35), Лисенко(80).

Олександрія: Білик — Бабогло, Безбородько (Сітало, 83), Запорожан (Ковалець, 46), Лучкевич, Пашаєв, Грицук, Гречишкін, Вантух, Мишенко (Задерака, 46), Дубра.

Колос: Яшков — Єфремов, Максименко, Морозко (Ільїн, 58), Парамонов, Чорноморець, Богданов, Оріховський, Сорокін (Кожушко, 55), Вільхамссон, Бондаренко (Лисенко, 65).

Чемпіонат U-21. Молодіжка Олександрії не залишила шансів Карпатам

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.