Динамо з голом Миколенка перемагає Олександрію

Олександрія приймала київське Динамо у заключній грі другого кола. Матч проходив на стадіоні Ніка і завершився перемогою Динамо (3:1). Відзначаємо забитий м’яч у виконанні 20-річного Віталія Миколенка

 У стартовому складі Олександрії не було жодного гравця, який відповідає реєстру Золотого таланту. У резерві Володимир Шаран залишив 21-річного захисника Владислава Бабогло та 20-річного нападника Дениса Устименка.

Олексій Михайличенко виставив у стартовому складі трьох молодих: 21-річного захисника Дениса Попова, 20-річного захисника Віталія Миколенка та 21-річного нападника Назарія Русина. У резерві залишився 19-річний Георгій Цитаїшвілі.

Господарі активно розпочали гру, провели кілька швидких атак, проте без ударів по воротах. На 8-й хвилині Задерака випередив Бущана, який помилився на виході, але голкіпер Динамо все ж встиг виправитися і забрав м’яча. За стартові 15-ть хвилин у гравців Динамо було багато браку, попереду у підопічних Михайличенка нічого не виходило. Жодна із команд особливої переваги не мала.

На 21-й хвилині небезечно пробивав Вербич, але з його ударом впорався Паньків. Після кутового вище воріт пробив Денис Попов. За перші 30-ть хвилин вболівальники спостерігали за рівною грою, майже без гольових нагод. На 41-й хвилині після передачі Караваєва Назарій Русин не влучив у дальню дев’ятку. На 45-й хвилині після розіграшу кутового і прострілу Миколенка у порожні ворота відправив м’яча Шабанов. 1:0. Таким чином, перший тайм закінчується мінімальною перевагою киян, при досить рівній грі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 47-й хвилині за небезпечну гру проти Дениса Попова другу жовту отримав Довгий. Олексій пробивав через себе, але влучив у голову захисника Динамо. Таким чином, Олександрія весь другий тайм грала у меншості. На 51-й хвилині Віталій Миколенко отримав жовту картку за порушення проти Задераки. На 52-й хвилині міг забивати Задерака, але з його ударом головою з лінії воротарського впорався Бущан. У більшості динамівці почали більше контролювати м’яч, а господарям залишалося сподіватися на швидкі контратаки. На 60-й хвилині після передачі Шепелєва відзначився Буяльський. 2:0.

Буквально через хвилину за небезпечну гру у власній штрафній з боку Сидорчука арбітр призначив одинадцятиметровий. Пенальті впевнено реалізував Гречишкін. 2:1 Підопічні Шарана у меншості заграли цікавіше, ніж у першому таймі, проте до реальних нагод справа не доходила.

На 85-й хвилині м’яч Шепелєв влучив у стійку, але першим на добиванні опинився Віталій Миколенко. У підсумку, Динамо перемагає у центральному матчі туру.

Олександрія — Динамо 1:3

Голи: Гречишкін (62, пенальті) — Шабанов (45), Буяльський (60), Миколенко (85).

Вилучення: Довгий (47).

Олександрія: Паньків — Гордієнко (Грицук, 46), Стецьков, Довгий, Третьяков, Бухал, Лучкевич (Пашаєв, 72), Сітало, Гречишкін, Дубра, Задерака (Протасов, 63).

Динамо: Бущан — Попов, Миколенко, Сидорчук (Кадірі, 68), Вербич, Шепелєв, Караваєв, Буяльський (Дуелунд, 88), Шабанов, Русин (Піварич, 84), Кендзьора.

Чемпионат U-21 Александрия с дублем Петренко ушла от поражения в матче с Динамо (видео)

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.