Олександрія розписала результативну нічию з софійською Славією

У своєму другому контрольному поєдинку на тренувальному зборі у Туреччині Олександрія розійшлася миром с болгарською Славією — 2:2. У матчі зіграли шість виконавців зі списку Золотого Таланту

У складі Олександрії гру розпочали 21-річний захисник Владислав Бабогло та 20-річний нападник Денис Устименко. У другому таймі на поле виходили 22-річний воротар Олег Білик, два захисники — 19-річний Олександр Мельник та 21-річний захисник Роман Вантух, а також два хавбеки — 19-річний Максим Івахно та 20-річний Максим Куліш.

У першому таймі точилася рівна боротьба, про що вказує і рахунок матчу, повідомила прес-служба Олександрії. Відкрили лік забитим м’ячам наші земляки на 34-й хвилині з пенальті, який чітко реалізував Василь Грицук за фол у штрафному проти Дмитра Шастала. Футболісти Славії майже відразу ж відігралися. Радослав Кирилов наважився на удар з-за меж штрафного майданчика. Юрій Паньків був безсилий. Олександрійці могли піти на перерву, маючи перевагу, та удар Максима Задираки прийшовся в поперечину.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У другому таймі суперники створили безліч небезпечних моментів, та не все виходило з завершальним ударом, або останнім пасом. Вийшли вперед болгарські футболісти на 59-й хвилині, після флангової передачі Дарко Тасевський головою спрямував м’яч у ворота Білика. Після пропущеного м’яча олександрійці вдалися до штурму воріт Славії. На 71-й хвилині кіпер болгар помилився при передачі, м’яч перехопив Жоау Тейшейра, який віддав гольову передачу на Дениса Безбородька, який і зрівняв рахунок в цьому матчі — 2:2.

Контрольний матч

Олександрія — Славія (Софія) — 2:2

Голи: Грицук (34, з пенальті), Безбородько (71) — Кирилов (38), Тасевський (59).

Олександрія 1-й тайм: Паньків, Стецьков, Пашаєв, Шендрік, Бабогло, Грицук, Гордієнко, Мишенко, Задерака, Шастал, Устименко.

2-й тайм: Білик, Гордієнко, Довгий, Вантух, Бабогло, Мельник, Запорожан (Івахно 72), Протасов, Безбородько, Тейшейра, Куліш.

Наступний спаринг підопічні Володимира Шарана проведуть у вівторок 21 січня проти ще одного представника болгарского футболу, команди Черно Море (Варна).

Долучився Гол 19-річного форварда посприяв розгромній перемозі Десни

Золотой Талант Украины-2019. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2019 года в категории U-21 (1998-1999 годы рождения)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (28%, 242 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (19%, 161 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (17%, 149 голосов)
  • Андрей Лунин (Леганес/Вальядолид) (11%, 98 голосов)
  • Назарий Русин (Динамо/Заря) (7%, 60 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (6%, 55 голосов)
  • Сергей Булеца (Динамо/Днепр-1) (4%, 33 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (3%, 30 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (3%, 29 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 392

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.