Джокер: 19-річний Фрімпонг приносить Зорі перемогу у грі з Ворсклою

У матчі шостого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Зоря та Ворскла. Гра проходила на Славутич Арені у Запоріжжі. Відзначаємо появу у стартових складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився перемогою Зорі — 1:0. Звертаємо увагу на забитий м’яч 19-річного нападника Овусу Фрімпонга

Віктор Скрипник довірив місце у стартовому складі 21-річному голкіперу Дмитру Мацапурі. У запасі залишилися: 18-річний голкіпер Антон Жилкін, 19-річний нападник Овусу Фрімпонг та 20-річний нападник Аллахяр Сайядманеш.

Юрій Максимов з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Наджееба Якубу та 21-річного хавбека Ібрахіма Кане. У запасі залишився 18-річний хавбек Іван Нестеренко.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов за мінімальної ігрової переваги Зорі. Моменти мали Громов та Гладкий, проте гравці атакувальної лінії Зорі забити не змогли. Громов не переграв Різника, а Гладкий пробив вище воріт. Команди пішли на перерву без голів.

У другому таймі продовжилася обережна гра у виконанні суперників. На 60-й хвилині у гру увійшов Аллахяр Сайядманеш. На 71-й хвилині удар Шахаба парирував Різник. Через дві хвилини після удару Есеоли довелося вступати у гру Мацапурі. Буквально у наступній атаці молодий голкіпер Зорі парирував удар Челядіна. На 79-й хвилині у гру увійшов Фрімпонг. На 84-й хвилині Зоря вийшла вперед. Після асисту Аллахяра забив Фрімпонг. Джокер Скрипника знову забиває! Гра завершилася перемогою Зорі.

Зоря — Ворскла — 1:0

Гол: Фрімпонг (84).

Зоря: Мацапура — Фаворов, Вернидуб, Жуніор Рейс, Імереков, Назарина, Громов (Аллахяр, 60), Булеца, Кочергін, Гладкий (Шахаб, 60), Кабаєв (Фрімпонг, 79).

Ворскла: Різник — Пердута, Якубу (Пуцлін, 46), Скляр (Кушніренко, 82), Кане, Тілль, Степанюк (Есеола, 69), Тамм, Чеснаков, Челядін, Бондаренко.

Чемпіонат U-19 18-річний Дудник приносить перемогу Зорі у грі з Ворсклою (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.