Україна U-17 обігрує болгар і виходить до фіналу Bannicov Cup

У матчі другого туру Bannicov Cup зустрічалися юнацькі збірні України та Болгарії. Поєдинок завершився мінімальною перемогою українців — 1:0. Гра проходила у Бучі, на стадіоні Ювілейний. Ця перемога дозволила українцям пробитися до фіналу турніру

У заключному матчі групового раунду BANNIKOV CUP юнацька збірна України U-17 зустрічалася з командою Болгарії, яка була нашим головним конкурентом у боротьбі за перше місце. Турнірна ситуація після двох зустрічей у квартеті А склалася таким чином, що синьо-жовтих у матчі з болгарами влаштовувала й нічия. Однак, як показали перші хвилини поєдинку, підопічні Олега Кузнецова не збиралися використовувати вичікувальну тактику. М’яч частіше гостював на половині поля гостей. Наприклад, на 6-й хвилині запам’ятався удар із далекої відстані Дебича. Перспективний штрафний виконали українці на 11-й хвилині, але м’яч після удару Деркача пролетів поруч зі штангою.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Ближче до середини 45-хвилинки збірна Болгарії вирівняла гру, і вже біля наших воріт виникло кілька небезпечних ситуацій. Утім, було видно, що суперники хоч і намагалися шукати щастя біля чужих воріт, ризикувати ніхто не хотів, оскільки ціна помилки була великою. Кінцівка тайму пройшла здебільшого в середині поля та без небезпечних моментів.

Із початком другого тайму синьо-жовті ввімкнули максимальні швидкості й на 57-й хвилині відкрили рахунок. Під час затяжної атаки м’яч опинився в Деркача, який обвідним ударом надіслав його до сітки — 0:1.

Вітанні Максиму Деркачу (№11): другий гол атакера Шахтаря на турнірі. Фото Олександра Приходько.

Болгарам відступати було нікуди, тому вже вони великими силами пішли вперед. Дуже небезпечно пробивав Марінов, але Кравець потягнув удар болгарського півзахисника. Із кожною хвилиною синьо-жовті сідали ближче до своїх воріт, аби не давати супернику вільних зон. У болгар були хіба що напівмоменти. Українцям вдалося досягти свого.

Таким чином, завтра на НТК ім. В. Баннікова підопічні Олега Кузнецова зіграють у фіналі проти однолітків із Туреччини. Початок матчу — о 18:00.

BANNIKOV CUP

Група А. 3 тур

Болгарія U-17 — Україна U-17 — 0:1

Гол: Деркач (57).

Болгарія U-17: Хабіл — Р. Марінов, Георгієв, Б. Марінов, Нгуен (Сідеров, 68), Стоянов, Райчев, Хаджа, Грозданов (Стойнєв, 68), Атанасов (Даскалов, 51), Василєв.

Україна U-17: Кравець — Д. Білоконь, Сизонюк, Балаба, Гусєв, Янович, Янчишин, Деркач (Катрич, 68), Кремчанін, Дебич (Ющенко, 84), Дзень (Панченко, 84).

Наші з кордоном Ческе-Будійовіце з 21-річним Таловеровим програє Спарті

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.