Антоній Емере: враження від дебютної перемоги Металіста 1925 U-19 лише найкращі

19-річний півзахисник юнацької команди Металітса 1925 Антоній Емере поділився враженнями від матчу з Колосом (2:0). Відзначимо, що молодий хавбек у цій грі забив гол

Після дебютної перемоги Металіста 1925 U-19 у чемпіонаті юнацьких команд над Колосом U-19 своїми враженням від поєдинку поділився автор другого забитого голу у цій грі Антоній Емере.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Вітаємо з першою перемогою у чемпіонаті! Які ваші враження від неї?

— Враження, зрозуміло, найкращі, тому що це перша перемога, історична Металіста 1925 U-19. Все ж таки, у Харкові дуже давно вже не було футболу харківського, саме у цій віковій категорії і стільки років потому — це перша перемога! Присвячуємо її всім вболівальникам, які дивился онлайн-трансляцію і вболівали за нас.

Фотоmetalist1925.com.

— Минулу гру з Рухом U-19 ви не дуже добре розпочали. Другий тайм був набагато кращим і сьогодні було враження, що ви продовжували грати так, ніби той другий тайм не закінчувався?

— Справа в тому, що після першого тайму з львівською командою ми взагалі не мали права більше ніколи так грати. Це був хороший урок для нас, як бачите, ми його засвоїли і сьогодні перемогли. Це також завдяки тому, що на нашу минулу, домашню гру прийшли 900 вболівальників, а також ті люди, які сьогодні спостерігали за нами онлайн — це все для них. Їх вклад у сьогоднішню перемогу — також дуже великий.

Фотоmetalist1925.com.

— Вам вдалося забити гол, дуже яскраво його святкували. Можете, будь ласка, згадати це взяття воріт?

— Протягом матчу мені не вдавалося забити. А в середині мені хотілося дуже сильно відправити м’яча у сітку. Також вже відчував, що цим голом вже ставлю крапку у поєдинку з Колосом U-19. І, знаєте, після того, як м’яч таки опинився у сітці, всі емоції, які накопичувалися в мені до того — вийшли назовні.

Почин Всього чотири хвилини вистачило 19-річному Фрімпонгу для дебютного м’яча в УПЛ

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.