Колос U-19 програє новачку на своєму полі, не забивши жодного гола (відео)

Програму другого туру юніорської першості відкривали на Центральному стадіоні Калинівки Колос і новачок турніру. У першому турі харків’яни програли вдома, зараз — видали сенсацію, перегравши шосту команду минулого чемпіонату

Команда Олександра Поздєєва активно розпочала гру у Калинівці, створивши моменти у середині першої половини. Найнебезпечніший був на 28-ій хвилині, коли Салабай і Сорокін розіграли комбінацію, але голкіпер гостей Максим Коваленко зробив сейв; а на добиванні вразити ворота міг Тімур Тутєров, проте його удар прийняла на себе стійка.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

А ось одразу по перерві харків’яни заробили пенальті, і Євген Лещинський з точки пробив вдало — Кіріл Фесюн вгадав напрямок польоту м’яча, проте той влучив у стійку воріт і влетів до сітки.

Надалі Олександр Поздєєв замінами створив ультра-атакувальний склад — вийшли Артем Сафончик, Станіслав Урсолов (ще по перерві вийшов Кирило Сенько), а пізніше на полі з’явилися Олег Криворучко та Антон Циганков.

Фото koloskovalivka.com.

Але цього дня у ковалівців взагалі нічого не виходило в плані комбінаційної гри — гості діяли дуже щільно в захисті і надійно закривали всі вільні зони, відзначає офсайт Колоса. А наприкінці гри Даніель Емере зробив перехоплення, вийшов сам на сам із голкіпером, і подвоїв перевагу Металіста 1925.

Колос U-19 — Металіст 1925 U-19 — 0:2

Голи: Євген Лещинський (49, пенальті), Антоній Емере (84).

Колос U-19: Фесюн — Ставничий, Літвінов, Ухань, Малакі, Обушний (Урсолов, 57), Жозе Мартін (Криворучко, 68), Данилюк, Тутєров (Сафончик, 57), Сорокін (Сенько, 46), Салабай (Циганков, 68).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Металіст 1925 U-19: Коваленко — Гуренко, Дегтярьов, Потімков, Дзюба, Курцев (Яшин, 70), Товкач (Баранов, 70), Емере, Огурцов (Островський, 57), Стрельник (Криволапов, 86), Лещинський (Бондаренко, 86).

Тренер: Роман Мельник.

Чемпіонат U-19: віце-чемпіон повертається у турнір, тестуватиме новачка

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.