Минай U-21 не витримав атак Тяпкіна: у нього хет-трик (відео)

У поєдинку 23-го туру чемпіонату U-21 дублери Дніпра-1 розібралися із закарпатцями — 4:1, причому хавбек Максим Тяпкін забив три голи вже у перші півгодини гри

З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою, і на старті матчу Таран двічі рятував свою команду після ударів Сидоренка і Гори.

А в середині тайму відбулися 9 зіркових хвилин Максима Тяпкіна, який оформив хет-трик після результативних передач Заєця, Гори і Шинкаренка, завершивши зусилля партнерів відмінними забитими м’ячами.

До завершення першого тайму господарі цілком могли і ще збільшити відрив, але той же Тяпкін не переграв воротаря з близької відстані, а гол Ховайка було скасовано через офсайд, відзначає офсайт Дніпра-1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Не можна сказати, що у минайців зовсім не було моментів, але на висоті був Кінарейкін, який реагував на непрості удари Навроцького і Кашперука ще за рахунку 0:0, а ближче до перерви не дав забити Панчишину і Кулішу.

Спортклубівці переконливо контролювали події на полі, а збільшити рахунок зуміли вже коли другий тайм минув свого екватору — Домарацький організував красиву атаку за участю Волинця і Гори, якому залишалось забити м’яча у порожні ворота.

Наприкінці зустрічі гості зуміли розмочити рахунок після сумнівного пенальті, на який з бровки по-своєму відреагував і головний тренер дніпрян Олександр Поклонський, за що отримав червону картку.

Дніпро-1 U-21 — Минай U-21 — 4:1

Голи: Максим Тяпкін (19, 21, 28), Богдан Гора (70) — Орест Панчишин (84, пенальті).

Вилучення: Олександр Поклонський (84).

Дніпро-1 U-21: Кінарейкін — Хижняк, Сафронов, Заєць, Сидоренко (Кононов, 46), Соловйов (Лебедєв, 64), Ховайко (Домарацький, 53), Шинкаренко, Гора, Тяпкін (Волинець, 46), Рубчинський (Кіреєв, 46).

Тренер: Олександр Поклонський.

Минай U-21: Таран (Гумметов, 46) — Сахно, Грабовський, Мукомела, Шелест, Кашперук (Шаменко, 31), Панчишин, Федоров, Куліш, Писарєв, Навроцький (Гуменяк, 23).

Тренер: Дмитро Кабачок.

Наші за кордоном Нюрнберг з молодим українцем у старті вириває важливу перемогу

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.