Колос U-21 з хет-триком 18-річного хавбека розбив захист Ворскли й наздогнав її  таблиці (відео)

Молодіжна команда Колоса невпинно переслідувала п’яту у таблиці Ворсклу і ось, нарешті, наздогнала. Сьогодні на своїй базі у Софіївській Борщагівці ковалівці виграли у гостей матч 23-го туру з рахунком 3:0 і зрівнялися з ними за набраними очками

У першому таймі була рівна боротьба: гості більше контролювали м’яч та тиснули флангами, але ковалівці дуже класно вибігали у контратаки, відзначає офсайт Колоса.

Така гра йшла до 45-ї хвилини, коли господарі провели блискучу контратаку за участю Антона Салабая і Дмитра Шамича. Після пасу Шамича на ударній позиції опинився Кирило Сенько, який гарматним пострілом у дев’ятку відкрив рахунок — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Одразу по перерві помилки припустився воротар Ворскли Павло Ісенко, який сфолив проти Шамича і привіз пенальті. До одинадцятиметрової позначки підійшов Сенько і пробив в правий від себе кут. Ісенко зміг дотягнутися до м’яча, проте врятувати свою команду не судилося — 2:0.

На куражі Колос провів ще кілька атак, і на 60-й хвилині Сенько змусив аплодувати всю лаву запасних своєї команди: Кирило сам перехопив м’яча у суперника, пройшов кілька метрів і пробив — м’яч за неймовірною траекторією влетів у самісіньку дев’ятку воріт полтавчан — 3:0.

Атаку веде Кирило Сенько (№10). Фото koloskovalivka.com.

Відтепер у Кирила Сенька вже 9 голів у чемпіонаті.

Колос U-21 — Ворскла U-21 — 3:0

Голи: Кирило Сенько (45, 53, пенальті, 62).

Колос U-21: Друі — Марчук, Літвінов, Малакі, Цикало, Жозе Мартін (Столяр, 76), Соловйов, Шамич (Голуб, 71), Духота (Сафончик, 71), Сенько, Салабай (Криворучко, 86).

Тренер: Владислав Савчук.

Ворскла U-21: Ісенко — Павлюк (Мороховець, 46), Левченко, Опанасенко (Пось, 52), Куценко, Ульяницький, Книш (Посєвкін, 46), Уманець (Ямполь, 66), Кожевніков, Гладковський, Конате (Прус, 46).

Тренер: Віталій Косовський.

Чемпіонат U-21: Динамо нарощуватиме гандикап удома, Шахтар — скорочуватиме в Олександрії

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.