Молодіжка Руха постійно вела у рахунку, та ледь не програла Маріуполю (відео)

У заключному на сьогодні матчі 23-го туру чемпіонату U-21 Маріуполь і Рух видали результативну нічию — 3:3. Азовцям увесь час доводилося відіграватися, допомогли Байдал і пенальті

Для підопічних Григорія Баранця поєдинок проти приазовців був третім за останні шість днів. На фоні фізичної втоми тренерський штаб зіткнувся і з кадровими проблемами. Допомогти своїй команді через травми не могли Олег Веремієнко та Олексій Сич. Тоді як Василь Руніч та Бобір Абдіхоліков залучені до основи Руху. Відтак, поєдинок обіцяв стати точно нелегкою прогулянкою для львів’ян, коментує офсайт Руха.

Все ж з перших хвилин гри гості вийшли зарядженими на бій та вже на другій хвилині відкрили рахунок. Після подачі з кутового Лень головою пробив по воротах гостей — Маріуполь врятувала стійка. На добиванні першим був Володимир Рудюк, який і переправив м’яча в сітку — 1:0.

А ще за мить жовто-чорні могли подвоїти свою перевагу. Шостак вивів на рандеву з голкіпером Карабіна. Втім, Ярослав переграти воротаря не зумів.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

А вже на 19-ій хвилині господарі відновили паритет у грі. Родіон Плакса на підступах до карного майданчика Руха обігрався у стінку з Ігорем Тищенком та з лічених метрів пробив у лівий кут — 1:1.

Раділи голу приазовці недовго. Вже у наступній атаці жовто-чорні знову вийшли вперед. Карабін віддав проникаючу передачу на Литвиненка в штрафну площу маріупольців. Іван спершу прийняв м’яча, а другим дотиком пробив. Кіпер Маріуполя Павло Кравцов постріл хавбека парирував перед собою, але першим на м’ячі був Дмитро Шостак, який і завдав влучного удару — 2:1.

Під завісу першого тайму рахунок став 3:1. Лях з кута штрафного майданчика прострілив на дальню стійку, де Дмитро Шостак в один дотик переправив м’яча у сітку й таким чином оформив дубль.

Бабічин рятував, скільки міг. Фото fcmariupol.com.

По перерві маріупольці повернули інтригу. Ігор Тищенко скористався пожежею в чужій штрафній, підхопив м’яча та розстріляв Віктора Бабічина — 3:2. А на 75-ій хвилині після подачі Прокопчука м’яч у карному майданчику Руха влучив у руку Карабіну — пенальті. Вирок рефері впевнено реалізував Байдал.

Вже у компенсований арбітром час жовто-чорні взагалі могли пропустити вчетверте. Після подачі з правого флангу Тищенко цілив у дальній кут, але Віктор Бабічин у карколомному сейві парирував удар.

Маріуполь U-21 — Рух U-21 — 3:3

Голи: Родіон Плакса (19), Ігор Тищенко (52), Антон Байдал (76, пенальті) — Володимир Рудюк (2), Дмитро Шостак (20, 44).

Маріуполь U-21: Кравцов — Ухань (Романюк, 46), Шушко, Муравський, Співак, Вискребенцев, Прокопчук, Царюк (Дмитрієв, 46), Тищенко, Плакса, Байдал.

Тренер: Сергій Грибанов.

Рух U-21: Бабічин — Харжевський, Лень, Роман (Квасниця, 46), Дорош, Литвиненко, Рудюк, Карабін (Кітела, 86), Вівдич (Дуда, 40), Лях, Шостак (Рогачов, 78).

Тренер: Григорій Баранець.

Чемпіонат U-21: Динамо нарощуватиме гандикап удома, Шахтар — скорочуватиме в Олександрії

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.