Таловеров: день дебюту за збірну України запам’ятаю надовго (відео)

20-річний новачок молодіжної збірної України Максим Таловеров в ексклюзивному коментарі проекту Золотий Талант поділився враженнями від свого першого матчу. Нагадаємо, що оборонець-легіонер дебютував за збірну у поєдинку Antalya Cup проти Болгарії (1:2)

— Максиме, поділіться враженнями від дебюту за збірну?

— Мене переповнюють позитивні емоції. Щасливий, що зміг дебютувати за молодіжну збірну. На жаль, результат для нас неприйнятний, проте зробимо усе можливе, щоб виправити ситуацію у наступних матчах. Думаю, що день дебюту за збірну буду пам’ятати довго.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

— Як вас прийняли у колективі та наскільки вже призвичаїлися до вимог тренерському штабу?

— Проблем з адаптацією у мене не було, адже деяких хлопців знав особисто, а з іншими був знайомий заочно. У збірній хороша атмосфера всередині колективу. Вимоги Руслана Ротаня відрізняються від вимог мого клубного тренера, але це не є проблемою. Я дуже швидко вчуся, запам’ятовую багато корисного для себе. Думаю, що з кожним днем всій команді вдається прогресувати. Намагаємося у повній мірі виконувати тренерські настанови.

— У чому на вашу думку основна причина поразки у грі з Болгарією? Розпочали матч досить непогано, але другий тайм провели вже не так впевнено.

— На жаль, не змогли закріпити свою перевагу. Потрібно було ще у першому таймі забивати два-три м’ячі і тоді б жодних проблем не було б. Після другого пропущеного м’яча відчувалася певна нервовість, невпевненність. На заключних хвилинах банально поспішали.

Таловеров і воротар Турбаєвський знову пропустили. Фото bfunion.bg.

Для нас зараз головне намагатися виконувати тренерські настанови, граючи у футбол, який подобається вболівальникам. Вважаю, що у матчі з болгарами грали у цікавий футбол, проте підвела реалізація. Основне завдання на даний момент — награти ігрові зв’язки, а результат вже будемо оцінювати під час наступного збору в травні.

— Що тренерський штаб сказав після матчу? На чому був зроблений основний акцент?

— Тренери сказали, щоб ми не засмучувалися і продовжувати гнути свою лінію. Результат зараз не так важливий. Головне виконувати тренерські настанови. Основний акцент був зроблений на тактичних переміщеннях та контролі м’яча.

— Як би ви особисто для себе оцінили дебютну гру? Що вдалося і що не вдалося?

— Не можу сказати, що це була моя найкраща гра, проте вважаю, що відіграв стабільно. Були певні нюанси, які необхідно виправити. Ми вже з тренером розмовляли з цього приводу. Думаю, що у наступному матчі гратиму ще краще. Важливо, що мені вдалося виграти велику кількість боротьби. Намагався грати надійно та конструктивно.

Таловеров (№5). Фото bfunion.bg.

— Які очікування від матчу з Узбекистаном U-23? Вже розбирали гру суперника?

— Налаштовуємося виключно на перемогу. Необхідно зіграти у свій найкращий футбол. Зараз основний акцент робимо на виправлення власних помилок, вдосконалення гри.

Antalya Cup: на турнірі лідирують Словаччина, Казахстан і Болгарія, що обіграла команду Ротаня

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.