19-річний нападник молодіжної збірної України радий своєму переходу в чемпіонат Франції

Юний нападник Микола Кухаревич влітку перейде до європейського чемпіонату. Форвард Руха підписав попередню угоду із французьким Труа

Нападник Руха Микола Кухаревич підписав контракт із представником французької Ліги 2 Труа. Угода вступить в силу з 1 липня 2021 року. Подробиці трансферу поки що не повідомляються.

На 19-річного нападника претендували й інші європейські клуби. Але після переговорів Кухаревич зупинив свій вибір на Труа.

Труа лідирує у французькій Лізі 2 (другому по силі футбольному дивізіоні). Майбутня команда Кухаревича випереджає найближчого переслідувача на три очка.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Гравець вже встиг прокоментувати свій трансфер офсайту Руха: «Емоції приємні. Давно цього чекав. Хочеться спробувати щось нове, вийти на новий для себе рівень. Моя мрія стає ближче. Звичайно, не очікував, що моїми послугами зацікавиться компанія City Football Group. Але для  цього ми і граємо в футбол, щоб нас запрошували в європейські клуби. Дуже радий, що отримав запрошення від одного з таких клубів».

Наші за кордоном Шуранов забив, Тамаш поїхав на Євро: молоді українські футбольні легіонери в офіційних матчах у березні 2021 року

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.