19-річний іранський нападник мовчить, Зоря програє у Ковалівці

У заключному матчі 19-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Колос та Зоря. Гра пройшла на стадіоні Колос у Ковалівці. Відзначаємо появу у складі Зорі одного гравця з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився мінімальною перемогою Колоса — 1:0

Руслан Костишин з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. У запасі залишилися: 20-річний хавбек Мамаду Данфа та 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

Віктор Скрипник довірив місце у старті 19-річному нападнику Алаххяру Сайядманешу. У запасі залишився 21-річний воротар Дмитро Мацапура.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов з великою кількістю боротьби, але майже без гольових нагод. Коли здавалося, що команди підуть на перерву за нулів на табло, своє слово сказав нападник Колоса Володимир Лисенко. На 42-й хвилині він розібрався з Хомченовським і відправив м’яча у сітку — 1:0. За мінімальної переваги Колоса завершився перший тайм.

На 56-й хвилині з блискучим ударом Чурка впорався Васіль. Зорі дуже складно вдається проходити організований захист Колоса. Підопічні Скрипника не вражають в атаці, Колос грає навіть цікавіше. На 72-й хвилині Шахаб пробив через себе, але м’яч пролетів дещо вище воріт. Після 70-ї хвилині Зоря додала в активності, проте роботи у Волинці так і не було. На 85-й хвилині у гру увійшов Євгеній Ісаєнко. На 86-й хвилині попередження отримав Сайядманеш.

У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою Колоса.

Колос — Зоря — 1:0

Гол: Лисенко (42).

Колос: Волинець — Гавриш, Петров, Чорноморець, Золотов, Кравченко, Задоя (Мілько, 27), Богданов (Нгамба, 85), Чурко (Ільїн, 74), Костишин (Смирний, 75), Лисенко (Ісаєнко, 85).

Зоря: Васіль — Абу Ханна (Казаков, 85), Іванісеня, Жуніор Рейс (Циганікс, 68), Хомченовський, Назарина, Кочергін, Юрченко, Громов (Кабаєв, 68), Аллахяр, Гладкий (Шахаб, 68).

У Зорі лишилося 32 очка, у Колоса тепер — 29.

Чемпіонат U-21 18-річний легіонер Зорі зіпсував дебют свого ровесника-воротаря у Колосі (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.