21-річний вихованець академії Динамо приносить перемогу Чорноморцю (відео)

У матчі 17-го туру Першої ліги зустрічалися Гірник-Спорт та Чорноморець. Матч завершився мінімальною перемогою одеситів — 1:0. Єдиний м’яч забив 21-річний нападник Даниїл Сухоручко. Цей гол для нього став дебютним за Чорноморець

Тренерський штаб Гірника-Спорт з перших хвилин випустив 21-річного захисника Вячеслава Велєва. У другому таймі у гру увійшли: 21-річний півзахисник Назарій Богомаз, 19-річний півзахисник Олег Осипенко та 20-річний нападник Єгор Твердохліб.

У складі Чорноморця на полі з’явилися: 19-річний воротар Данило Варакута й 18-річний хавбек Максим Брагару. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний півзахисник Петро Долгов та 21-річний нападник Даниїл Сухоручко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Всі основні події у матчі відбулися у другому таймі. На 60-й хвилині Роман Жмурко вибігав на м’яч, до якого також мчав Андрій Штогрін. Голкіпер гірників намагався вибити м’яча, високо підстрибнув, але зіштовхнувся із суперником та під час приземлення вдарився головою об штучний газон Кремінь-Арени. Роману надали медичну допомогу, але після кількох хвилин на полі воротар гірників попросив заміну.

Романа Жмурка замінив Ігор Фіяло, якому довелося виймати м’яча із сітки воріт на 74-й хвилині. Чергова атака Чорноморця завершилася подачею екс-гравця Гірника-Спорт Віктора Лиховидька до лінії воротарської господарів, де 21-річний вихованець академії київського Динамо Даниїл Сухоручко після стрибка і удару головою відправив м’яча у сітку воріт — 0:1. У підсумку, матч завершився мінімальною перемогою Чорноморця, який залишається у таблиці першим.

Гірник-Спорт — Чорноморець — 0:1

Гол: Сухоручко (74).

Гірник-Спорт: Жмурко (Фіяло, 66) — Кравченко, Чуєв, Чепелюк, Краєв, Велєв, Романов (Богомаз, 87), Сьомка (Осипенко, 86), Дедух (Є. Твердохліб), Литвяк, Литовченко.

Чорноморець: Варакута — Микицей, Горопевшек, Мельничук, Путря (Долгов, 84), Лиховидько, Кравченко, Коркішко (Ковбаса, 72), Козак (Вачиберадзе, 78), Брагару, Штогрін (Сухоручко, 72).

Дивіться, хто прийшов Гірник-Спорт підписав вихованця Чорноморця і екс-хавбека празької Вікторії Жижков

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.