18-річний легіонер Зорі зіпсував дебют свого ровесника-воротаря у Колосі (відео)

В іншому полуденному матчі 19-го туру чемпіонату U-21 Зоря грала в гостях у Колоса. Ошелешила господарів трьома голами ще у першому таймі, й довела матч до перемоги

На 17-ій хвилині Сергія Демченка не встигли накрити, і нападник гостей ударом метрів із двадцяти відкрив рахунок. А ось за десять хвилин центральні оборонці не розібралися у ситуації, чим скористався вже Овусу Фрімпонг. Ганський легіонер перекинув м’яча через голкіпера Кіріла Фесюна і подвоїв перевагу луганчан. А на 33-й хвилині помилка у позиційній обороні коштувала і третього пропущеного м’яча: Овусу першим встиг на добивання після того як м’яч відскочив від стійки після дального удару його партнера, і так рахунок став 0:3.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Проте у другому таймі на поле був зовсім інший Колос, відзначає офсайт ковалівців. До того ж значно підсилили гру і заміни — по перерві вийшли грати Станіслав Сорокін, Богдан Духота і Андрій Соловйов. А найактивнішим у складі ковалівців був Кирило Сенько, який на 64-ій хвилині перехопив невдалий пас Максима Сміяна, прорвався до воріт і скоротив розрив — 1:3. Більш того, Кирило міг оформити дубль, проте йому не пощастило — після дального удару м’яч потрапив у поперечину, потім у лінію воріт і вилетів у поле.

Герой матчу — Овусу Фрімпонг (№74). Фото koloskovalivka.com.

За десять хвилин до завершення гри Станіслав Сорокін блискуче виконав штрафний удар, перекинувши м’яча через стінку — 2:3. Колос відчув, що можна врятувати гру, і пішов на штурм воріт Владислава Рибака. І на останній хвилині міг уникнути поразки. Денис Антюх, який зіграв у матчі через те, що пропускає завтрашній матч Favbet Ліги через перебір жовтих карток, підправляв м’яч в кут воріт після прострілу, але голкіпер Зорі здійснив просто неймовірний сейв.

Колос U-21 — Зоря U-21 — 2:3

Голи: Кирило Сенько (64), Станіслав Сорокін (82) — Сергій Демченко (17), О. Фрімпонг (27, 33).

Колос U-21: Фесюн — Цикало, Марчук, Салабай (Сорокін, 46), Жозе Мартін (Соловйов, 46), Сенько, Шамич (Савенюк, 73), Колесник (Духота, 46), Літвінов, Зозуля, Антюх.

Тренер:– Владислав Савчук.

Зоря U-21: Рибак — Товкач, Васько, Дудник, Леонов, Махонін (Янковський, 72), Мильченко, Сміян (Зоренко, 70), Демченко, Хлань (Лєгостаєв, 81), О. Фрімпонг (Андрущенко, 70).

Тренер: Василь Баранов.

Чемпіонат U-21: після нічийного проколу у Запоріжжі на Динамо чекає третій Рух

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.