Динамо із двома 19-річними воротарями громить суперника: обоє пропускали (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо та БАТЕ. Матч завершився розгромною перемогою українців — 5:2. Відзначаємо появу у стартовому складі Динамо одного гравця з реєстру Золотого Таланта

Мірча Луческу з перших хвилин випустив 18-річного захисника Іллю Забарного. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний воротар Руслан Нещерет, 19-річний голкіпер Валентин Моргун, 20-річний захисник Олександр Сирота та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Кияни активно розпочали гру і на сьомій хвилин відкрили рахунок. Після передачі Караваєва відзначився Циганков. На 20-й хвилині Карлос де Пена зі штрафного збільшив перевагу української команди. Вже за чотири хвилини рахунок став розгромним. Копитович відправив м’яча у власні ворота — 3:0.

Далі гра тривали у спокійному темпі до останніх хвилин. На 78-й хвилині Умаров скоротив відставання у рахунку. На 85-й хвилині відзначився Дуелунд, але через хвилину забив Сорока — 4:2. Крапку у матчі поставив Жерсон Родрігес. У підсумку, Динамо завершує збір на мажорній ноті.

Нещерет від БАТЕ пропустив. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Динамо — БАТЕ — 5:2

Голи: Циганков (7), де Пена (20), Копитович (24, автогол), Дуелунд (85), Родрігес (88) — Умаров (78), Сорока (86).

Динамо: Бущан (Нещерет, 46; Моргун, 85) — Караваєв (Кендзьора, 46), Забарний (Шабанов, 58), Попов (Сирота, 72), Миколенко (Сідклей, 68) — Шепелєв (Сидорчук, 46), Андрієвський (Шапаренко, 46), Буяльський (Дуелунд, 72) — Циганков (Лєднєв, 62), де Пена (Родрігес, 46) — Бєсєдін (Супряга, 46).

Голеадор Дубль Попова приніс перемогу юніорам Динамо у спарингу з турками (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.