Тренер Зорі U-19 Баранов: спаринги закінчилися, помітно, що хлопці додали фізично

Тренер Зорі U-19 Василь Баранов поділився враженнями від перемоги над Дніпром-1 U-19 — 3:0. За словами наставника луганської команди, він задоволений реалізацією моментів

— Ми тренуємося, по факту, однією командою. Деякі з тих хлопців, які грали за молодіжку проти Металурга, були задіяні і в поєдинку з Дніпром-1. Крім того, додали тих, хто грав мало в сезоні, плюс задіяли кілька гравців, які знаходяться на перегляді.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Малюнок гри мені сподобався плюс порадувала реалізація моментів. Два голи забив Лук’янченко, відзначившись з пенальті і з гри, і один гол на рахунку Тузенко.

З самого початку ми добре накривали суперника, потім був відрізок, де опонент володів ініціативою. Але в другому таймі Дніпро-1 не створив нам глобальних проблем в обороні.

Підводячи підсумок, зазначу, що це були останні контрольні ігри перед чемпіонатом. Бачимо, що хлопці зробили висновки після контрольних зустрічей з Олександрією, поліпшили якість гри, додали фізично. Контрольні матчі закінчилися. Тепер будемо готуватися до Десни, — цитує слова Василя Баранова сайт Зорі.

Голеадор Дубль Попова приніс перемогу юніорам Динамо у спарингу з турками (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.