Юніори Зорі з дублем Лук’янченка громлять однолітків з Дніпра-1 (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Дніпро-1 U-19 та Зоря U-19. Матч завершився перемогою Зорі U-19 — 3:0. Відзначаємо дуль 18-річного півзахисника Володимира Лук’янченка

Поєдинок розпочався вдало для гостей — луганчани вже у дебюті гри заробили пенальті, який чітко виконав Лук’янченко. У подальшому перший тайм тривав у рівній боротьбі, хоча контратаки Зорі були все ж таки гострішими. Так, на 32-й і 44-й хвилинах після ударів луганчан надійно зіграв Кінарейкін, а в середині тайму гості виконали перспективний штрафний, та м’яч пролетів поруч з дев’яткою.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Мало що змінилося і одразу після перерви: рівна гра з мінімумом гострих моментів. У такій ситуації успішнішими були гості — на 59 хвилині в контратаці той же 18-річний Лук’янченко оформив дубль, влучно пробивши у дальній кут. Невдовзі шанс скоротити розрив у рахунку був у Мисляя, якого вивели на удар у штрафному, проте з пострілом під поперечину впорався воротар.

Гості значно краще реалізовували власні шансі і чергову контратаку Зорі тепер результативно завершив 17-річний нападник Данило Тузенко.

Дніпро-1 U-19 — Зоря U-19 — 0:3

Голи: Лук’янченко (8, пенальті, 59), Тузенко (69).

Дніпро-1 U-19: Кінарейкин — Бойко, Левченко, Головацький, Чалий, Матюшенко (Прометной, 73), Кілик, Мисляй, Свистун, Кобельчук (Кравченко, 46), Янюк (Плотко, 73).

Ударно Дубль Попова приніс перемогу юніорам Динамо у спарингу з турками (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.