20-річний хавбек Руха дублем посприяв розгрому білорусів (відео)

У контрольному матчі зустрічалися львівський Рух та Рух із Бреста. Матч завершився розгромною перемогою української команди — 5:0. Відзначаємо дубль 20-річного півзахисника Остапа Притули

Іван Федик з перших хвилин випустив 20-річного півзахисника Остапа Притулу.

Вже на 5-й хвилині жовто-чорні повели у рахунку. Після розіграшу на правому фланзі Климчук отримав м’яча і віддав пас на самотнього Притулу. Остап обробив передачу та пробив точно у незахищений лівий кут білорусів — 1:0.

Згодом львів’яни подвоїли свою перевагу. Мисик готувався виконати подачу зі стандарту, але помітив Климчука, який перебував у вигідній позиції. Юрій отримав точну передачу, до якої білоруси виявились не готові і пробив повз воротаря — 2:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

А ще за мить номінальні господарі довели рахунок до розгромного. Кондраков чудово відкрився на лівому фланзі, за що був винагороджений передачею від одноклубника. Данііл виконав простріл. Голкіпер брестського Руха не порозумівся із захисниками, а Климчук лише скористався цією метушнею в діях суперників — 3:0. На 57-й хвилині Богдан Бойчук зробив рахунок розгромним, а крапку у матчі поставив Притула, який забив другий у матчі м’яч.

Рух — Рух (Брест) — 5:0

Голи: Притула (5, 78), Климчук (13, 17), Бойчук (57).

Рух (Львів): Бандура — Копина, Зец, Білий, Мисик, Карасюк (гравець на перегляді, 65), Федорчук, Притула, Климчук, Бойчук, Кондраков.

Халепа Молодь Руха забила чотири і не виграла



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.