Молодь Руха забила чотири і не виграла

У контрольному матчі на турецькому зборі зустрічалися змішана команда Руха (U-21 та U-19) з косовською Малішевою. Надрезультативна гра завершилася внічию — 4:4

Вже на 9-ій хвилині жовто-чорні відкрили рахунок. Оборонець Малішеви зфолив у власному штрафному на Шостаку. Головна арбітриня зустрічі призначила 11-метровий удар. Пенальті впевнено реалізував 17-річний півзахисник Марко Сапуга.

На екваторі першого тайму українці скористалися похибками суперника при грі в обороні та подвоїли свою перевагу. 16-річний півзахисник Назар Русяк вдало зіграв на добиванні — 2:0. Втім, ще до перерви гравці Малішеви скоротили відрив — 2:1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

По перерві підопічні Григорія Баранця та Віталія Пономарьова здавалося б зняли всі питання щодо переможця матчу. Спершу 17-річний захисник Савчук вдало зіграв на стандарті та забив третій м’яч, а ще за кілька хвилин 17-річний нападник Квасниця майстерно діяв на добиванні та розстріляв ворота суперника — 4:1.

Втім, це ще був далеко не кінець гри. Футболісти Малішеви зуміли здійснити камбек та звели гру до нічиєї.

Рух — Малішева — 4:4

Голи Руха: Сапуга (9), Русяк (26), Савчук (55), Квасниця (56).

Рух (U-19/U-21): Герета (Бабічин, 46) — Холод (Важинський, 55), Савчук, Роман (Кітела, 55), Лень (Харжевський, 46), Підгурський, Сапуга (Бучакчийський, 46), Русяк, Квасниця, Непейпієв (Федурко, 46), Шостак.

Спаринг: динамівці Волошини проти нігерійців — 2:0 і вилучення

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.