Спаринг: динамівці Волошини проти нігерійців — 2:0 і вилучення

У контрольному матчі зустрічалися Динамо U-21 та МФК Нігерія. Поєдинок завершився перемогою Динамо — 2:0. За українську команду забивали 17-річний півзахисник Назар Волошин та 19-річний хавбек Вікентій Волошин

Динамівці з перших хвилин узяли ініціативу у свої руки, розпочали гру активно та вже до 15-ї хвилини забезпечили собі комфортну перевагу в рахунку, яка складала два забиті м’ячі. Спочатку внаслідок багатоходової комбінації м’яча отримав Надольський, віддав далі вперед на Вівчаренка, Костянтин зліва прострелив точно на Назара Волошина, який опинився вільним на дальній стійці та з кількох метрів спокійно в дотик розстріляв сітку — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 15-й хвилині відзначився Вікентій Волошин. Він разом із партнером поборовся за м’яча у штрафному, скориставшись непорозумінням у захисті суперника, і метрів із 12-ти подвоїв рахунок.

Атакує Назар Волошин. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Зазначимо, що на 72-й хвилині Вікентій Волошин отримав другу жовту картку та був вилучений з поля. Але за правилами товариських матчів за домовленістю обох команд його замінив інший футболіст, тож українська  команда не залишилася в меншості.

Динамо — МФМ (Нігерія) — 2:0

Голи: Н. Волошин (6), В. Волошин (15).

Вилучення: В. Волошин (72).

Динамо: Моргун — Вівчаренко, Опанасенко (Хондак, 46), Біловар (Кузик, 67), Скорко (Матусевич, 76), Михайленко (Хацкевич, 83), Завгородній (Єфименко, 46), Надольський (Тлумак, 46), В. Волошин (Уваров, 74), Н. Волошин (Михайлів, 62), Ванат (Горбач, 64).

Без голів Дублери Ворскли й Шахтаря не балували голами Ротаня й Петракова (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.