19-річний нападник Динамо дебютує у старті з асисту (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо та ЦСКА 1948. Гра завершилася результативною нічиєю. Відзначаємо появу у стартовому складі киян 19-річного нападника Владислава Ваната

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 19-річного голкіпера Руслана Нещерета, 18-річного захисника Іллю Забарного, 20-річного захисника Олександра Сироту та 19-річного нападника Владислава Ваната.

У другому таймі на полі з’явилися: 19-річний півзахисник Вікентій Волошин та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 30-й хвилині після невдалого контрвипаду команди з Софії динамівці розгорнули швидку атаку у відповідь: Владислав Ванат проштовхнув м’яча праворуч на Віктора Циганкова, який самостійно пройшов половину поля, обіграв голкіпера ЦСКА 1948, що вийшов за межі штрафного та відправив м’яча у порожні ворота — 1:0! Через 12  хвилин кияни могли збільшувати перевагу, але Буяльський не реалізував пенальті.

ЦСКА 1948 удалося встановити паритет одразу після виходу команд із роздягалень. Фланговий простріл до штрафного Динамо завершився голом Топузова, який залишився без опіки захисників. В екваторі другого тайму Де Пена реалізував пенальті — 2:1. На 82-й хвилині Бастунов зрівняв рахунок.

Атакує Ванат. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Динамо — ЦСКА 1948 — 2:2

Голи: Циганков (30), де Пена (62, пенальті) — Топузов (46), Бастунов (82).

Нереалізований пенальті: Буяльський (42).

Динамо (1-й тайм): Нещерет — Миколенко, Забарний, Сирота, Караваєв — Шепелєв, Андрієвський, Буяльський, Дуелунд, Циганков — Ванат.

Динамо (2-й тайм): Бущан — Кендзьора, Попов, Шабанов, Сідклей — Сидорчук, Андрієвський (В. Волошин, 68), Лєднєв, Родрігес, де Пена — Супряга (Русин, 87).

Невдача Шахтар замінив Трубіна, пропустив і програв передостанній спаринг у Туреччині (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.