Квартет молодих допоміг Львову у другому таймі дотиснути одного з лідерів Першої ліги (відео)

У контрольному матчі на турецькому зборі зустрічалися Львів та першоліговий Верес. Матч завершився перемогою львів’ян — 3:1. Відзначаємо, що у стартових складах команд не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланта, зате на заміну виходило аж п’ятеро

Тренери обох команд з перших хвилин не випустили жодного гравця з реєстру Золотого Таланта.

У другому таймі у складі Львова у гру увійшли: 18-річний захисник Максим Комарець, 19-річний півзахисник Сергій Топчій, 18-річний півзахисник Борис Крушинський та 20-річний форвард Артур Ременяк.

Юрій Вірт у другому таймі випустив 19-річного захисника Артема Данилюка.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На восьмій хвилині Михайло Сергійчук реалізував пенальті, призначений за гру рукою суперника у власному штрафному — 0:1. Ще за кілька хвилин Сергійчук заробив другий одинадцятиметровий для рівнян. Бити цього разу визвався Робі Гегедош і програв свою дуель голкіперу Львова.

Ближче до перерви вже номінальні господарі заволоділи ініціативою. І серія кутових біля воріт Богдана Когута завершилася голом Романчука — 1:1.

А після перерви Львів двічі впіймав команду Вірта на швидких контратаках. Забивали Альваро та Захарків. Верес також мав свої моменти, але цього разу забити більше одного м’яча червоно-чорні не зуміли.

Львів — Верес — 3:1

Голи: Романчук (43), Альваро (67), Захарків (72) — Сергійчук (8, пенальті).

Нереалізований пенальті: Гегедош (22).

Вилучення: Панасенко (16).

Львів: Ільющенков — Бусько (Комарець, 76), Махмутовіч (Лобай, 46), Міхоубі (Ременяк, 46), Романчук (Топчій, 83), Брікнер (Фране, 60), Довгий (Сабіно, 46), гравець на перегляді (Алваро, 46), Грисьо (Шина, 60), Ренан (Крушинський, 76), Ернест (Захарків, 46).

Верес (1 тайм): Когут — Солдат, Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов, Панасенко (Кучеров, 18), Полюлях, Тимофієнко, Пасіч, Гегедош, Сергійчук.

Верес (2 тайм): Ющишин — Солдат (Данилюк, 73), Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов (Савошко, 73), Кучеров, Полюлях (Петько, 73), Тимофієнко (Пасіч, 73), Дахновський, Гегедош (Гайдучик, 60), Шестаков.

Чемпіона б’ють Шахтар замінив Трубіна, пропустив і програв передостанній спаринг у Туреччині (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.