Троє талантів на заміну не помогли Зорі впоратися з македонцями (відео)

У контрольному матчі зустрічалася Зоря та македонська Шкендія. Поєдинок завершився результативною нічиєю — 1:1. Відзначаємо появу у стартовому складі Зорі одного гравця з реєстру Золотого Таланту

Віктор Скрипник довірив місце у складі 19-річному нападнику Аллахяру Сайядманешу.

У другому таймі у гру увійшли: 20-річний півзахисник Сергій Демченко, 20-річний півзахисник Мильченко Артем і 20-річний нападник Даниїл Алефіренко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Першу половину тайму команда Віктора Скрипника провела не найкращим чином. На 13-й хвилині Дорієв скористався помилкою Вернидуба, перехопив м’яча неподалік від воріт, і розстріляв Васіля — 0:1.

Однак на 28-й хвилині чорно-білі зрівняли рахунок. Хомченовський сильно пробив метрів з 25-ти, без шансів для воротаря номінальних гостей Захова.

У другій половині матчу луганчани контролювали гру і кілька дуже хороших моментів змарнував Аллахяр. Шкендія відповідала рідкісними контратаками, але жодна з них не привела до небезпечних моментів. У підсумку, матч завершився результативною нічиєю.

Зоря — Шкендія — 1:1

Голи: Хомченовський (28) — Дорієв (13).

Зоря: Васіль — Вернидуб, Абу Ханна, Іванісеня (Мильченко, 88), Фаворов, Назарина (Казаков, 88), Ємець (Циганікс, 30), Кочергін (Демченко, 88), Хомченовський (Луньов, 70), Кабаєв (Алефіренко, 75), Сайядманеш (Гладкий, 61).

Дочекалися Юний голкіпер не пропускав: Дніпро-1 святкує першу перемогу на зборах (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.