На зборі у Туреччини зі Львовом тренується 17-річний воротар (відео)

Гравці Львова розпочали тренувальний збір у Туреччині, який стане заключним етапом підготовки до відновлення сезону. Віталій Шумський взяв за кордон 26 футболістів, у тому числі п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту

До 6 лютого городяни базуватимуться у містечку Белек, де також відбуватиметься і тренувальний процес. Головною метою турецьких зборів стане робота над тактико-технічними моментами, а також награвання складу, — повідомляє офіційний сайт клубу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На заключний етап підготовки до відновлення чемпіонату УПЛ наставник Львова взяв 26 футболістів, серед яких також є декілька потенційних новобранців.

Воротарі Львова: Серватяк (крайній праворуч). Фото фейсбук Львова.

З командою полетіли: Орест Костик, 17-річний воротар Максим Серватяк, Олександр Ільющенков, 18-річний захисник Максим Комарець, Володимир Якімець, Енес Махмутовіч, Максим Грисьо, Андрій Бусько, Маруан Міхоубі, Іван Лобай, Олександр Романчук, 18-річний півзахисник Борис Крушинський, Сабіно, Іван Брікнер, Шина, Донатас Казлаускас, Фране, 19-річний півзахисник Сергій Топчій, 20-річний нападник Артур Ременяк, Назарій Нич, Ернест, Юрій Захарків та четверо ймовірних новачків.

У Белеку городяни також проведуть щонайменше 4 контрольні спаринги. 28 січня — гра з північномакедонським ФК Пандева (Струмиця). 31 січня — проти іншої команди з Північної Македонії — ФК Шкупі (Скоп’є). 3 лютого протистояння з рівненським Вересом, а 5 лютого відбудеться поєдинок з латвійською Валмієрою.

Насухо Юний голкіпер не пропускав: Дніпро-1 святкує першу перемогу на зборах (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.