Юний голкіпер не пропускав: Дніпро-1 святкує першу перемогу на зборах (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Дніпро-1 та сербські Чукарички. Матч завершився впевненою перемогою українців — 2:0. Відзначаємо появу у стартовому складі української команди двох гравців з реєстру Золотого Таланту

Тренерський штаб Дніпра-1 з перших хвилин випустив: 20-річних півзахисників Олександра Назаренка та Костянтина Домарацького. У другому таймі у гру увійшли: 18-річний голкіпер Мирослав Зновенко, 16-річний півзахисник Єгор Ярмолюк, 18-річний півзахисник Арсеній Батагов та 18-річний півзахисник Максим Соловйов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 23-й хвилині дніпряни відкрили рахунок. Після передачі Піхальонка відзначився Довбик — 1:0. Перед самою перервою українці подвоїли рахунок: Дубінчак прострелив на Довбика, і захисник белградців в боротьбі з форвардом зіграв рукою. Сам Артем чітко і виконав вирок, забивши вже свій третій гол у другому матчі на зборі. У підсумку, матч так і завершився перемогою Дніпра-1.

Для підопічних Йовічевіча це перша перемога у 2021 році.

Дніпро-1 — Чукарички — 2:0

Голи: Довбик (23, 45, пенальті).

Дніпро-1: Сарнавський (Зновенко, 46) — Тейлор (Сафронов, 59), Сваток (Дуглас, 59), Логінов (Адамюк, 59), Дубінчак (Цуріков, 59), Ігнатенко (Ді Франко, 59), Піхальонок (Батагов, 59), Назаренко (Ярмолюк, 59), Когут (Булеца, 59), Домарацький (Соловйов, 59), Довбик (Хобленко, 59).

Дуэль Заочный спор молодых футболистов Динамо и Шахтера закончился победой киевлянина



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.