Динамо дізналося суперника в 2-му раунді ЮЛЧ

Визначено суперника київського Динамо U-19 в Юнацькій лізі УЄФА. Київська команда під керівництвом Ігоря Костюка у 2-му раунді Шляху чемпіонів зустрінеться зі словенським Марібором

Динамо U-19 дізналося суперника у 2-му раунді шляху чемпіонів Юнацької ліги УЄФА. Опонентом киян стане словенський Марібор.

Марібор впевнено пройшов 1-й раунд після двох перемог над Лінкольн Ред Імпз з Гібралтару (6:0 та 2:0).

Перший матч між Динамо та Марібором відбудеться 23 жовтня на умовно домашній арені для киян, а повторний поєдинок пройде 6 листопада у Словенії. Час початку поєдинків буде визначено пізніше.

Переможець протистояння зіграє у 3-му раунді з переможцем пари: 2 Корріку (Косово) – ЮСД Дублін (Ірландія). Матчі третього раунду заплановані на 27 листопада та 11 грудня.

Найкращі 22 команди з турнірної таблиці шляху ЛЧ, а також 10 переможців Шляху чемпіонів вийдуть у плей-оф, який буде зіграний у форматі одноматчових матчів на вибування. У 1/16 фіналу найкращі 6 команд із турнірної таблиці зустрінуться з командами, які посіли з 17-го до 22-го місця, а переможці Шляху чемпіонів зіграють із командами, які посядуть з 7-го до 16-го місця.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.