Шахтар мажорно завершив перший збір і прилетів перепочити до Києва (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Шахтар та македонський Сілекс. Матч завершився перемогою донеччан — 4:1. Відзначаємо появу у стартовому складі Шахтаря трьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Тренерський штаб Шахтаря з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Вітао, 20-річного півзахисника Маркоса Антоніо та 20-річного півзахисника Михайла Мудрика (на фото).

У другому таймі у гру увійшли: 19-річний воротар Анатолій Трубін, 18-річний півзахисник Георгій Судаков, 20-річний півзахисник Тете.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Матч із Сілексом з Північної Македонії хоч і минув під акомпанемент дощу й сильного поривчастого вітру, проте став найрезультативнішим на турецькому зборі.  На 42-й хвилині північні македонці досить несподівано відкрили рахунок. Після розіграшу кутового відзначився Тантуровськи.

У перерві Луїш Каштру традиційно цілковито змінив склад команди, й невдовзі Шахтар відкрив лік голам. На 55-й хвилині Алан Патрік пробив зі штрафного, м’яч торкнувся гравця в стінці та дезорієнтував кіпера — 1:1. Ще за 10 хвилин оранжево-чорні знов реалізували стандарт. Віктор Корнієнко чудовим ударом зі штрафного перекинув стінку і влучив саме у дев’ятку воріт Божиновськи — 2:1. У наступній атаці не менш ефектний гол забив Тарас Степаненко, після удару здалеку якого м’яч від поперечини залетів до сітки — 3:1. Крапку вже в компенсований час поставив Додо, що завершив домашню заготовку розіграшу кутового відмінним ударом у нижній кут.

Атакує Тете. Фото shakhtar.com.

Гірники завершують перший підготовчий збір упевненою перемогою.

Шахтар — Сілекс — 4:1

Голи: Патрік (55), Корнієнко (65), Степаненко (68), Додо (90+1) — Тантуровськи (42).

Шахтар (1-й тайм): Пятов —  Матвієнко, Хочолава, Вітао, Болбат, Майкон, Маркос, Марлос, Соломон, Мудрик, Мораес.

Шахтар (2-й тайм): Трубін — Корнієнко (Сіпріано, 79), Кривцов, Бондар, Додо, Степаненко, Патрік, Судаков, Фернандо, Тете, Дентіньо.

Зіпсували почин Білошевський дебютує за Десну з поразки від Партизана (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.