Косовський програв перший спаринг команді з Косова (відео)

Молодіжна команда Ворскли продовжує працювати на турецькому зборі. У його програмі — півдесятка контрольних матчів, зокрема, із донецьким Шахтарем

Ще в середині січня футболісти молодших команд Ворскли (за виключенням тих, хто почав роботу із основою) зібралися на клубній базі й розпочали роботу. Тодішня погода — мороз і сніг — автоматично додавала тренуванням швидкості: як зазначає сайт Ворскли, стояти на місці не виходило — хто швидше біжить, менше мерзне.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Тренерський тандем Косовський-Омельчук залишився задоволеним ставленням хлопців до справи. На перегляді перебували іще зовсім юні та необстріляні юнаки, яким належить довести свої претензії на місце в амбітному колективі.

А 18-го січня молодіжна делегація відлетіла до Туреччини. Подолавши такий же маршрут, як і головна команда тижнем раніше, молодіжка ворсклян дісталася Анталії, і розквартирувалася у комфортабельному готелі Melas Lara — буквально через паркан від місця дислокації основи.

Віталій Косовський і Олександр Омельчук взяли з собою як перевірених бійців, так і зовсім юних футболістів.

Днями ж полтавці провели й перший спаринг. Як зазначає клубний офсайт, незважаючи на змістовний малюнок гри, полтавська молодь поступилася другій команді першого дивізіону Косова. Обидва голи українці пропустили у другому таймі.

Ворскла U-21 — Малішева (Косово) — 0:2

Ворскла (стартовий склад): Ісенко — Книш, Кулаковський, Мамро, Бугаєнко, Гладковський, Мороховець, Пось, Хрипчук, Крупський, Руденко.

Загалом заплановано п’ять контрольних поєдинків, зокрема, із Шахтарем U-19 та командою з Нігерії.

Готуйсь! Обігравши вдома аматорів юніори Руха на зборах у Туреччині зіграють із Динамо (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.