Суперник Динамо у ЛЄ перемагає прямого конкурента

У матчі 21-го туру Вищої ліги Бельгії зустрічалися Брюгге та Генк. Матч завершився перемогою господарів — 3:2. Відзначаємо появу у складі Брюгге одного гравця з реєстру Золотого Таланту

Тренерський штаб Брюгге довірив місце у складі 19-річному півзахиснику Шарлю де Кетеларе. У другому таймі у гру увійшов 19-річний нападник Юссуф Баджі.

Зустріч лідерів бельгійської ліги почалася з уже очікуваного голу Баса Доста: голландський форвард скористався фланговою подачею Ноа Ланга та вразив порожні ворота Генка з близької відстані.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Втім, Генк не збирався легко віддавати важливі очки та швидко відновив паритет зусиллями Іто Дзуньї, який ефектно забив п’ятою, а невдовзі і вийшов вперед завдяки голу Бастіана Тома. На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь гостей.

Брюгге знадобилося 20 хвилин другого тайму, щоб зрівняти рахунок. Руд Вормер відзначився гольовим ударом у нижній кут воріт після пасу від Клінтона Мати. А вирішальний і переможний м’яч записав на свій рахунок Брендон Мехеле, асистентом якого знову виступив Ноа Ланг.

Брюгге — Генк — 3:2

Голи: Дост (7), Вормер (65), Мехеле (77) — Дзунья (34), Тома (34).

Брюгге: Міньоле — Мата (Баджі, 90), Коссуну, Мехеле, Денсвіл — Рітс, Вормер, Ванакен (Баланта, 63) — Ланг, де Кетеларе (Окереке, 78), Дост (Рікка, 90).

Підопічні Філіппа Клемана набрали 51 очко після 23-х проведених матчів, збільшивши відрив від Генка, який іде другим, до 12-ти залікових пунктів.

Не втримали Лудогорець забив чемпіону України два голи за дві хвилини, Трубін не пропускав (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.