Олександрія громить свого суперника, молодий нападник зазнає пошкодження (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Олександрія та Македонія Гьорче Петров. Матч завершився перемогою українців — 4:1. Відзначаємо появу у складі Олександрії трьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Володимир Шаран довірив місце у складі: 19-річному захиснику Валерію Самару, 20-річному захиснику Олександру Мельнику та 20-річному нападнику Івану Петренку. У другому таймі у гру увійшов 20-річний півзахисник Микита Дудка.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На футбольному полі курортного комплексу Goldcity у турецькому місті Аланія команда Володимира Шарана, в рамках підготовки до другої частини чемпіонату, провела товариську зустріч з командою Македонія Гьорче Петров. Матч завершився з рахунком 4:1 на користь олександрійців. За команду Шарана відзначилися: Максим Третьяков, Андрій Новіков, Дмитро Гречишкін та Артем Сітало.

На жаль, під час матчу травмувався молодий нападник Олександрії Іван Петренко. За словами Володимира Шарана, він пошкодив гомілкостоп.

Олександрія — Македонія Гьорче Петров — 4:1

Голи Олександрії: Третьяков, Новіков, Гречишкін, Сітало.

Олександрія (1-й тайм): Паньків — Мірошніченко, Самар, Мельник, Глоба, Дришлюк, Калюжний, Третьяков, Мишенко, Петренко (Пашаєв), Новіков.

2-й тайм: Білик — Лучкевич, Мельник (Бондаренко), Дубра, Бабогло, Вантух, Банада, Гречишкін, Ковалець, Шастал (Дудка), Сітало.

З почином! Колос знову виграє: 16-річний голкіпер відстояв на нуль



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.