Колос знову виграє: 16-річний голкіпер відстояв на нуль

У контрольному матчі на турецьких зборах зустрічалися Колос та македонський Сілекс. Матч завершився перемогою ковалівців — 2:1. Відзначаємо появу на полі у другому таймі 16-річного голкіпера Івана Пахолюка

Руслан Костишин у стартовому складі не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. По ходу першого тайму на полі з’явилися: 20-річний півзахисник Станіслав Сорокін та 19-річний півзахисник Станіслав Мораренко.

У другому таймі у гру увійшли: 16-річний голкіпер Іван Пахолюк, 19-річний півзахисник Мамаду Данфа та 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У першій половині гри ковалівцям відзначитися не вдалося, хоча моменти виникали у Євгена Задої та Андрія Богданова, також дуже активним був новачок Дмитро Хльобас.

Одразу по перерві македонці відкрили рахунок, вдало виконавши штрафний — м’яч зрикошетив від стійки воріт, потім від спини Кучерука та влетів у сітку. Колос активізувався і закрив суперників на іхній половині поля. І на 64-й хвилині Володимир Лисенко дальнім і красивим парашутом зрівняв результат. Українці продовжували атакувати, і за десять хвилин до завершення гри Вадим Мілько блискучим ударом головою після подачі з кутового приніс перемогу ковалівцям.

Відзначимо що на 62-й хвилині у складі Колоса з’явився 16-річний голкіпер юнацької команди Іван Пахолюк, який відстояв півгодини гри на нуль.

Іван Пахолюк у чемпіонаті U-19. Фото koloskovalivka.com.

Колос — Сілекс — 2:1

Голи Колоса: Лисенко (64), Мілько (80).

Колос (1 тайм): Кучерук — Чорноморець, Петров, Гавриш, Кравченко, Богданов (Мораренко, 35), Задоя, Оріховський, Костишин, Антюх (Сорокін, 35), Хльобас.

Колос (2 тайм): Кучерук (Пахолюк, 62) — Ільїн, Новак, Мілько, Зозуля, гравець на перегляді, Нгамба, Ісаєнко (Коваль, 70), Данфа (Сорокін, 70), Селезньов, Лисенко.

Почин Троє молодих атакерів допомогли Колосу втримати мінімальну перемогу у спарингу



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.