Асист 20-річного чемпіона світу не врятував Ворсклу від поразки (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Ворскла та Балкани з Косово. Гра завершилася перемогою Балкан — 2:1. Відзначаємо появу у складі Ворскли чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Юрій Максимов довірив місце у складі: 18-річному захиснику Євгену Павлюку, 20-річному півзахиснику Георгію Цитаішвілі, 19-річному півзахиснику Даніїлу Сємілєту та 19-річному нападнику Данилу Кравчуку.

У другому таймі у гру увійшли: 17-річний голкіпер Павло Ісенко, 18-річний півзахисник Коджові та 20-річний півзахисник Ібрахім Кане.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 14-й хвилині українці відкрили рахунок у матчі. Після асисту Цитаішвілі відзначився Щербак. Балкани забили два голи у відповідь, один з яких — з сумнівного пенальті, і вирвали перемогу.

Атакує Цитаішвілі. Фото фейсбук Ворскли.

Відзначимо, що для ворсклян цей поєдинок ознаменував завершення першої частини тренувальних зборів. Вони матимуть два дні на відпочинок, після чого буде другий і завершальний етап.

Ворскла — Балкани (Косово) — 1:2

Голи: Кравчук (14) — Даку (29), Хоша (62).

Ворскла: Ткаченко (Ісенко, 46) — гравець на перегляді, Павлюк, гравець на перегляді, Цітаішвілі (Якубу, 46), Тілль (Сапай, 62), Луїзао, Челядін, Сємілєт (Коджові, 46), Щербак (Ребенок, 62), Кравчук.

Без голів Сирота повернувся, Динамо не змогло забити збірній Йорданії (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.