Сирота повернувся, Динамо не змогло забити збірній Йорданії (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Динамо та збірна Йорданії. Матч завершився нульовою нічиєю. Відзначаємо появу у складі киян чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту, у тому числі Олександра Сироту, який повернувся після пошкодження

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Іллю Забарного, 20-річного захисника Олександра Сироту та 20-річного нападника Владислава Супрягу. У другому таймі у гру увійшлов 19-річний нападник Владислав Ванат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Команди у неспішному темпі розпочали гру. Єдиний небезпечний момент у таймі було створено на 25-й хвилині, коли з ударом Ерсана впорався Бущан. У підопічних Луческу нічого не виходило в атаці.

Динамівці активно розпочали другу половину зустрічі. Міг забивати Дуелунд, але м’яч влучив у поперечину. Після хорошого старту темп гри знизився і у підсумку матч так і завершився без голів — 0:0. Відзначимо, що у компенсований час червону картку за розмови отримав Аль-Араб.

Динамо — збірна Йорданії — 0:0

Вилучення: Аль-Араб (90+1).

Динамо (1-й тайм): Бущан — Кендзьора, Сирота, Миколенко, Забарний, Сидорчук, Буяльський, Шепелєв, Де Пена, Супряга, Родрігес.

Динамо (2-й тайм): Бойко — Кендзьора (Сідіклей, 64), Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук (Ванат, 64), Шапаренко, Буяльський (Лєднєв, 75), Караваєв, Дуелунд, Бєсєдін.

Не виграли Лудогорець забив чемпіону України два голи за дві хвилини, Трубін не пропускав (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.