З ходу — два: 20-річний новачок Олімпіка феєрить у дебютному матчі (відео)

У контрольному матчі зустрічалися Олімпік та Спартак (Суботіца). Матч завершився розгромною перемогою донеччан — 3:0. Відзначаємо дубль 20-річного нападника Тадеуса Нкенги

Ігор Климовський з перших хвилин випустив 20-річного захисника Ігоря Снурніцина і його ровесника форварда Ібрагіма Каргбо. У другому таймі на полі з’явився 20-річний нападник Тадеус Нкенг.

Відкрили рахунок у матчі підопічні Климовського на останній хвилині першого тайму. З ударом Беніто впорався воротар, але першим на добиванні опинився Каргбо — 1:0. Не встигли футболісти сербської команди розіграти м’яч з центра поля, як рахунок став вже 2:0. Політило обікрав суперника на чужій половині поля і з лівого флангу виконав ідеальну подачу в центр штрафного, а там Нкенг легко переправив м’яча у ворота.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

На 48-й хвилині олімпійці впритул наблизилися на відстань в один гол до того, щоб повторити минулорічний результат матчу проти цієї команди. Слизький газон надав м’ячу прискорення після удару Романовського, голкіпер відбив м’яча перед собою, але Нкенг опинився на добиванні й спокійно оформив дубль, вразивши вже порожні ворота — 3:0.

Олімпік — Спартак (Суботіца) — 3:0

Голи: Каргбо (45), Нкенг (46, 48).

Олімпік (1-й тайм): Кичак — Векляк, Снурніцин, Драме (Зотько, 30), Альваренга, Хамелюк (гравець на перегляді, 30), Політило, Завійський, Тейшейра (Беніто, 30 ), Чогадзе, Каргбо.

Олімпік (2-й тайм): Кичак — Зотько (Снурніцин, 65), Векляк (Драме, 60), Лебеденко, Пасіч, Цимбалюк, Беніто, Політило (Хамелюк, 60), Романовський (Тейшейра, 60), Чогадзе, Нкенг.

Дуэль Заочный спор молодых футболистов Динамо и Шахтера закончился победой киевлянина



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.