20-річний нападник Львова голом відзначив перепідписання контракту (відео)

Львів контрольною грою завершив другий підготовчий мікроцикл. Команда Віталія Шумського зустрічалася з аматорським колективом ФК Терново. Матч завершився перемогою Львова — 5:1. Відзначимо гол 20-річного нападника Артура Ременяка

У п’ятницю, 22 січня, гравці Львова провели заключне ігрове тренування у рамках закарпатського етапу зборів. Опісля цього колектив у повному складі вирушив до рідного міста. Насмкінець команда Віталія Шумського у спарингу зустрілася з аматорським колективом ФК Терново.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Віталій Шумський з перших хвилин випустив 18-річного півзахисника Бориса Крушинського. У другому таймі зіграли: 20-річний нападник Артур Ременяк та 19-річний півзахисник Сергій Топчій. По ходу другого тайму у гру увійшов 18-річний захисник Максим Комарець.

Перший тайм видався доволі цікавим та видовищним. У воротах команд на двох побувало аж 5 м’ячів. Чотири до свого активу записав Львів. Одного разу забив Нич, ще був гол від Шини, а також дубль від гравця на перегляді. Закарпатці відповіли влучним пострілом з далекої відстані, коли Костик не надто вдало зіграв на виході.

У другій половині гри голів було менше. Віталій Шумський вдався до більш експериментального складу, аніж у таймі першому. Заключний гол у зустрічі забив Ременяк (на фото).

Львів — Терново — 5:1

Голи Львова: Нич, Шина, гравець на перегляді, Ременяк.

Львів (1 тайм): Костик — Якімець, Крушинський, Махмутовіч, гравець на перегляді, Сабіно, Брікнер, Шина, Ернест, гравець на перегляді, Нич.

На заміну виходив: Бусько.

Львів (2 тайм): гравець на перегляді — Грисьо, Романчук, Лобай, Міхоубі, Ременяк, Казлаускас, гравець на перегляді, Топчій, гравець на перегляді, Захарків.

На заміну виходив: Комарець.

Насухо Колос знову виграє: 16-річний голкіпер відстояв на нуль



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.