Конопля: на вулиці ще ніхто не сказав, що я поганий футболіст

Захисник Десни Юхим Конопля пригадав свої емоції від виклику до національної збірної України. За словами молодого футболіста, коли дізнався цю новину, бігав по квартирі протягом десяти хвилин — радів


21-річний захисник чернігівської Десни Юхим Конопля поділився своїми спогадами про дебютний виклик до збірної України й свою боротьбу з хейтерами:

«Вдома лежав на дивані, намагався поспати. Потім подзвонили з невідомого номера і голос говорить: «Я адміністратор збірної. Тебе викликали на найближчий збір». Спочатку я перебував в ступорі. Потім трубку повісив, бігав, кричав по квартирі хвилин з десять.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Іноді буває, в тому ж Інстаграммі пишуть негатив і проявляють ненависть. Знаю, що недавно схоже Зінченку написали, погрожували. Це абсолютна маячня. Який в цьому сенс? Коли мені таке пишуть — прочитав і заблокував людину. Але такого, щоб на вулиці говорили, що я поганий футболіст — такого не було. Бувало, кричали з трибун, що я такий-то і такий-то. Намагаюся не звертати увагу на це. Після першого разу був здивований, мовляв, навіщо, який в цьому сенс, кричати ось це. А потім вже не звертав увагу, навіть не обертався.

Юхим Конопля проти збірної Німеччини.

Кілька разів хотілося з коментаторами поспілкуватися. Але потім подумав, навіщо це мені. Ці люди — ніхто, сидять там на дивані, безглуздо пальцями клацають по телефону і не несуть за це ніякої відповідальності. А я ляпну якесь не таке слово, і потім отримаю негативні наслідки», — сказав Юхим Конопля ресурсу FootballHub.

Нагадаємо, молодий захисник дебютував за збірну України 7 жовтня цього року в матчі проти діючих чемпіонів світу французів. Всього на рахунку гравця Десни три поєдинки.

У цьому сезоні за Десну Конопля провів 10 матчів, оформивши один асист. За чернігівську команду футболіст виступатиме на правах оренди до кінця поточного сезону.

Забракували VAR не дав забити 21-річному захиснику дебютний гол за Десну в УПЛ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.