У заявці Реала на матч ЛЧ окрім Луніна ще один молодий воротар

Мадридський Реал оголосив заявку на матч 5-го туру Ліги чемпіонів проти донецького Шахтаря. Зертаємо увагу на присутність у списку сімох гравців з реєстру Золотого Таланту, зокрема, 21-річного голкіпера Андрія Луніна

Тренерський штаб Реала на чолі із Зінедіном Зіданом визначився зі списком футболістів, які будуть готуватися до матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Шахтаря. До Києва завітав 21 футболіст Реалу.

Звертаємо увагу на присутність у списку 7-х гравців з реєстру Золотого Таланту. Зінедін Зідан взяв до Києва: 21-річного голкіпера Андрія Луніна, 20-річного голкіпера Дієго Альтубе, 20-річного захисника Віктора Чуста, 21-річного півзахисника Мартіна Едегора, 19-річного півзахисника Серхіо Аррібаса, 19-річного нападника Родріго та 20-річного Вінісіуса Жуніора.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Також до заявки Реала потрапив нападник Карім Бензема. Форвард пропустив три матчі Бланкос (з Вільярреалом (1:1) і Алавесом (1:2) в Прімері; з Інтером (2:0) в Лізі чемпіонів) через ушкодження м’яза.

Поза заявкою мадридців опинилися захисник Серхіо Рамос і вінгер Еден Азар. Капітан Реала продовжує відновлення після травми, а бельгієць отримав пошкодження в поєдинку з Алавесом.

Реал йде на другому місці групи B, набравши 7 очок після 4 турів. Шахтар з 4 очками розташувався на третій позиції.

Матч Шахтар — Реал відбудеться 1 грудня на НСК Олімпійський. Початок — о 19:55. У Мадриді гірники обіграли команду Зідана з рахунком 3:2.

Молодий, та ранній Юний хавбек Шахтаря вписав своє ім’я в історію Маріуполя й УПЛ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.