VAR не дав забити 21-річному захиснику дебютний гол за Десну в УПЛ

У  матчі 11-го туру Прем’єр-ліги зустрілися Колос та Десна. Гра проходила у Ковалівці, на стадіоні Колос. Відзначаємо появу у складах команд трьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1

Руслан Костишин довірив місце у старті 22-річного півзахисника Євгенія Смирного. У запасі залишилися: 21-річний воротар Владислав Кучерук, 19-річний півзахисник Мамаду Данфа та 20-річний нападник Євгеній Ісаєнко.

Олександр Рябоконь випустив: 19-річного півзахисника Михайла Мудрика та  21-річного захисника Юхима Коноплю. У запасі залишився 20-річний нападник Ілля Шевцов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже на 11-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Десни за гру рукою Мостового. Одинадцятиметровий реалізував Лисенко. На 24-й хвилині за грубу гру попередження отримав Смирний. Зрівняли рахунок гості на 27-й хвилині і знову ж таки з пенальті. М’яч влучив у руку Чорноморця. З позначки не схибив Будківський — 1:1. Перший тайм так і завершився.

На 52-й хвилині Конопля красивим ударом відправив м’яча у сітку, проте гол відмінили після перегляду VAR. Виявилося, що Імереков зіграв рукою.

На 60-й хвилині міг забивати Мостовий, але блискуче зіграв Волинець. На 67-й хвилині попередження отримав Конопля. На 79-й хвилині після удару Коноплі довелося вступати у гру Волинцю. На 87-й хвилині у гру увійшов Ісаєнко. У компенсований час на полі з’явився Шевцов. На 90+5 хвилині другу жовту отримав Імереков.

Колос — Десна — 1:1

Голи: Лисенко (12, пенальті) — Будківський (27, пенальті).

Вилучення: Імереков (90+5).

Колос: Волинець — Зозуля, Петров, Новак, Чорноморець, Ємець, Богданов, Задоя (Ільїн, 75), Смирний (Ісаєнко, 87), Антюх (Оріховський, 75), Лисенко (Селезньов, 53).

Десна: Паст — Тамм, Огіря, Конопля, Домбровський, Арвеладзе (Старенький, 90+3), Мудрик (Шевцов, 90+4), Гуцуляк (Дегтярьов, 84), Мостовий, Імереков, Будківський.

У Десни тепер 17 очок, у Колоса — 16.

Чемпіонат U-21 Ісаєнко, Костишин і Данфа голами сприяли розгрому Колосом Десни (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.