Інгулець дочекався дебютної перемоги в УПЛ, Янаков і Плохотнюк допомагали

У заключному матчі 11-го туру чемпіонату України зустрічалися Інгулець та Олімпік. Гра проходила у Кропивницькому, на стадіоні Зірка. Відзначаємо появу у стартовому складі Олімпіка чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився перемогою Іглульця — 2:1

Сергій Лавриненко з перших хвилин не  випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Деніс Янаков, 20-річний нападник Оскар Мкомола, 20-річний нападник Володимир Білоцерковець та 21-річний нападник Плохотнюк Михайло.

Ігор Климовський довірив місце у старті: 22-річному захиснику Оресту Лебеденку, 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину, 21-річному захиснику Драме Ісс’яру та 21-річному півзахиснику Андрію Кравчуку.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Андрій Чекотун, 20-річний півзахисник Кірил Кіриленка та 20-річний нападник Ібрагім Каргбо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Інгулець досить швидко відкрив рахунок у матчі. На 17-й хвилині після помилки голкіпера відзначився Сітчінава — 1:0. Більше моментів у першому таймі команди не створили. Помітно, що на грі Олімпіка позначилася пауза.

На початку другого тайму господарі збільшили свою перевагу. Бартуловіч навісив зі штарфного, а Бетім не зміг зловити м’яча — 2:0. Друга результативна помилка голкіпера Олімпіка.

На 58-й хвилині у гру увійшов Янаков, а на 62-й — Каргбо. На 60-й хвилині попередження отримав Драме, а на 61-й — Снурніцин. На 70-й хвилині міг забивати Шахаб, але блискуче зіграв Кринський. На 74-й хвилині у гру увійшов Мкомола, а на 76-й — Кіриленка. На 77-й хвилині попередження отрима Янаков.

На 85-й хвилині м’яч після удару Каргбо влучив у поперечину. У компенсований час у гру увійшов Плохотнюк. На 90+6 хвилині Шахаб реалізував пенальті і скоротив відставання у рахунку — 2:1. Проте на більше у гостей не вистачило часу.

У підсумку, гра завершується перемогою Інгульця. Для петрівців це дебютна перемога в УПЛ.

Інгулець — Олімпік 2:1

Голи: Сітчінава (17), Бартуловіч (53) — Шахаб (90+6, пенальті).

Інгулець: Кринський — Запорожець, Козак (Янаков, 58), Бартуловіч, Коваленко (Мкомола, 74), Кучеренко, Павлов, Балан, Сітчінава (Плохотнюк, 90+3), Синьогуб, Семенко.

Олімпік: Бетім — Снурніцин, Лебеденко, Драме, Ксьондз, Кравчук (Кіриленка,76), Політило, Романовський (Каргбо, 62), Тейшейра (Аблітаров, 87), Шахаб, Цимбалюк.

Чемпіонат U-19 Екс-лідер не впорався з аутсайдером, і навіть не забивав (відео)

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.