Янаков лишився у запасі Інгульця, у старті Олімпіка — три молодих захисника

У заключному матчі 11-го туру чемпіонату України зустрінуться Інгулець та Олімпік. Гра пройде у Кропивницькому, на стадіоні Зірка. Відзначаємо появу у складі Олімпіка чотирьох гравців з реєстру Золотого Таланту

Тренери Інгульця та Олімпіка вже визначилися зі складами на матч 11-го туру УПЛ. Сергій Лавриненко з перших хвилин не  випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Деніс Янаков, 20-річний нападник Оскар Мкомола, 20-річний нападник Володимир Білоцерковець та 21-річний нападник Плохотнюк Михайло.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Ігор Климовський довірив місце у старті: 22-річному захиснику Оресту Лебеденку, 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину, 21-річному захиснику Драме Ісс’яру та 21-річному півзахиснику Андрію Кравчуку.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Андрій Чекотун, 20-річний півзахисник Кірил Кіриленка та 20-річний нападник Ібрагім Каргбо.

Інгулець: Кринський — Запорожець, Козак, Бартуловіч, Коваленко,  Кучеренко, Павлов, Балан, Сітчінава, Синьогуб, Семенко.

Олімпік: Бетім — Снурніцин, Лебеденко, Драме, Ксьондз, Кравчук, Політило, Романовський, Тейшейра, Шахаб, Цимбалюк.

Чемпіонат U-21 Гол 18-річного хавбека врятував Олімпік від чергової поразки



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.