Чемпіон світу не допоміг: Зоря за вісім хвилин другого тайму знищила Минай

У стартовому матчі неділі 11-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Минай та Зоря. Гра проходила в Ужгороді, на стадіоні Авангард. Відзначаємо появу у складі Миная двох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився упевненою перемогою Зорі — 3:0

Тренери Миная та Зорі вже визначилися зі складами на матч 11-го туру УПЛ. Василь Кобін довірив місце у складі: 20-річному захиснику Міславу Матічу та 21-річному захиснику Кирилу Меліченку. У запасі залишилися: 20-річний воротар Таран Ілля та 21-річний півзахисник Олексій Хахльов.

Віктор Скрипник не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 20-річний півзахисник Піддубний Дмитро, 20-річний нападник Алефіренко Даниїл, 19-річний нападник  Аллахяр та 22-річний нападник Максим Луньов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

У першому таймі команди не порадували яскравою грою та великою кількістю моментів. Єдину реальну нагоду у таймі створив Антон Шиндер, який на 13-й хвилині не зміг переграти голкіпера Зорі. У гостей непогану нагоду забити втратив Кабаєв. М’яч після удару півзахисника Зорі пролетів повз ворота. Перший тайм завершився нульовою нічиєю.

На 53-й хвилині Зоря відкрила рахунок у матчі. З ударом Громова впорався Каніболоцький, але першим на добиванні опинився Кочергін — 0:1. Вже через 5 хвилин луганський колектив збільшив свою перевагу. Каніболоцький врізався в Маємбе й Іванісеня забив у порожні ворота — 0:2. Блискучий початок тайму для Зорі. На 61-й хвилині рахунок став розгромним. Після передачі Кочергіна відзначився Гладкий — 0:3. На 74-й хвилині у гру увійшов Аллахяр, а на 80-й — чемпіон світу U-20 Хахльов.

Минай — Зоря — 0:3

Голи: Кочергін (53), Іванісеня (58), Гладкий (61).

Минай: Каніболоцький — Сніжко (Хахльов, 80), Саків, Голодюк (Ткачук, 46), Пиняшко, Шиндер, Матіч (Малепе, 66), Меліченко, Нурієв, Лопирьонок (Маємбе, 46), Книш (Шпак, 67).

Зоря: Васіль — Циганікс, Вернидуб (Назарина, 65), Абу Ханна, Фаворов, Іванісеня, Юрченко, Кочергін (Чайковський, 83), Кабаєв (Гринь, 82), Громов (Перович, 74), Гладкий (Аллахяр, 74).

У Зорі тепер 14 очок, у Миная — 9.

Чемпіонат U-21 Алефіренко дублем засмучує Минай і піднімає Зорю на шосте місце



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.