Тренер Львова Шумський: щиро тішуся таким успіхам Нича та Костика

В.о. головного тренера Львова Віталій Шумський поділився враженнями від перемоги у матчі 8-го туру Прем’єр-ліги проти Ворскли, а також відзначив гру молодих талантів Назарія Нича та Ореста Костика. Нагадаємо, що 21-річний нападник Нич забив переможний м’яч, а 21-річний воротар Костик відбив пенальті

— Перш за все, після такого матчу дуже позитивні враження. Ми вже дуже давно не здобували перемог в УПЛ, — говорить тренер Львова Віталій Шумський. — Наші вболівальники також зачекалися хороших результатів. Звичайно, хлопці після попередніх поразок були трохи пригнічені. Втім, перед поєдинком з Ворсклою внесли необхідні корективи, гравці на полі виконали усе, що від них вимагали.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Хочу подякувати також попередньому тренерському штабу, адже вони своєю роботою теж долучилися до нашого успіху.

— Двома ключовими персонажами на полі у футболці Львова стали двоє вихідців із молодіжного складу. Мається на увазі Нич, який відзначився забитим м’ячем, а також Костик, який під завісу гри парирував пенальті. Як оціните дії молодих виконавців у зустрічі з Ворсклою?

— Справді щиро тішуся таким успіхам. Знаю обох ще з дитинства. У поточному сезоні Ничу ніяк не вдавалося забити, хоча моменти і були. Останнім часом нападник почав більше працювати на тренуваннях та записав до свого активу переможнй гол.

Фото pfclviv.com.

Що стосується Ореста Костика, то він теж дуже добре себе показує на тренуваннях. Власне тому, йому, не побоюся цього слова, вдалося стати героєм матчу. Вітаю хлопців, так тримати, але основний об’єм роботи, звісно попереду.

Похвалив Тренер Динамо U-19 Костюк: Нещерет — один із найкращих воротарів у грі ногами

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.