Перша перемога Львову: Нич забиває дебютний м’яч в УПЛ, Костик відбиває пенальті на останніх секундах

У матчі 8-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Львів та Ворскла. Гра проходила на Арені Львів. Відзначаємо появу у складах команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився мінімальною перемогою Львову — 1:0. Відзначаємо дебютний забитий м’яч в виконанні 21-річного нападника Назарія Нича (на фото). На 90+9 хвилині Костик відбив пенальті від Кане

Віталій Шумський з перших хвилин випустив: 21-річного голкіпера Ореста Костика, 21-річного захисника Маруана Міхобі та 21-річного нападника Назарія Нича.

У резерві залишилися: 18-річний захисник Максим Комарець та 21-річний півзахисник Остап Малашевський.

Юрій Максимов довірив місце у старті: 21-річному голкіперу Дмитру Різнику, 20-річним захисникам Ібрахіму Кане та Наджеебу Якубу, а також 20-річному півзахиснику Артему Челядіну.

У запасі залишилися: 19-річний півзахисник Даниїл Сємілєт та 19-річний нападник Данило Кравчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вже на шостій хвилині матчу за відмашку попередження отримав Назарій Нич. На 15-й хвилині молодий нападник Львову міг забивати, але пробив вище воріт. Свою нагоду мали й гості, але з ударом Ребенка впорався Костик. На 27-й хвилині львів’яни відкривають рахунок. Назарій Нич змістився з флангу і влучив у кут воріт Різника — 1:0. Дебютний м’яч для молодого нападника в УПЛ, він став єдиним у першому таймі. Команди пішли на перерву за мінімальної переваги господарів.

На перших секундах другого тайму Щербак, який тільки вийшов на заміну відмахнувся від Чір’яка. Після перегляду VAR арбітр продемонстрував жовту картку гравцю Ворскли. Непросте рішення для Ігоря Пасхала. Після перерви Ворскла кинулася відіграватися, але господарі організовано захищалися. На 72-й хвилині у гру увійшов Данило Кравчук. На 90+4 хвилині попередження отримав Кане. На 90+7 хвилині м’яч влучив у руку Міхобі і арбітр призначив одинадцятиметровий. Ібрахім Кане не зміг переграти Костика з пенальті. Блискуча гра воротаря Львову.

Львів — Ворскла — 1:0

Гол: Нич (27).

Нереалізований пенальті: Кане (90+9).

Львів: Костик — Міхобі, Махмутовіч, Грисьо (Кравчук, 79), Клименчук, Сабіно, Шина, Айнсалу (Якімець, 70),Чір’як (Ернест, 69), Казлаускас (Кошман, 90+1), Нич.

Ворскла: Різник — Чеснаков, Яворський, Якубу, Пердута, Ребенок (Кравчук, 72), Челядін (Щербак, 46), Скляр, Кане, Кулач (Пешіч, 23), Степанюк (Васін, 83).

Для львів’ян це перша у сезоні перемога. У Львова тепер чотири очка, і він уже передостанній у таблиці, у Ворскли — 15, і вона третя.

Дублеры Гол и пас 19-летнего форварда Львова U-21 привели к разгрому Ворсклы (видео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.