Дебютний гол 20-річного хавбека не врятував Кристал від домашньої поразки у матчі з Вересом (відео)

У матчі 10-го туру чемпіонату України серед команд Першої ліги рівненський Верес у гостях переміг Кристал — 3:2. За господарів забив 20-річний півзахисник Іван Головкін

В основному складі Кристалу вийшли двоє 20-річних — захисник Владислав Бородай та хавбек Максим Крутін. На заміну вийшов 20-річний півзахисник Іван Головкін.

У стартовому складі Вересу гравців з реєстру Золотого Таланту не було. На заміну вийшов 21-річний півзахисник Віталій Дахновський.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

З перших хвилин Верес почав активно діяти. Слід згадати момент з ударом Шестакова на 6-й хвилині — м’яч опинився у воротах Герасименка, та арбітр зафіксував положення поза грою. Херсонці відповіли серією подач від Семенини, але гол зі стандарту прийшов саме від гостей — навісом з флангу від, здається, Гегедоша, скористався Гончаренко — 1:0, повідомляє пресслужба Кристалу.

Херсонці продовжували виходити з оборони за рахунок контратак та діагоналей. В одній із них на пенальті претендував Барладим, у іншій Жовтюку завадили пробити оборонці Вереса. Відповідь рівнян — удари Тимофієнка (вище) і простріл від Гегедоша, який не призвів до небезпеки.

А ось другий тайм став справжнім фестивалем голів. Спершу забив Шестаков, скориставшись розрізною передачею партнера. Далі Кристал відіграв один м’яч: Гливий вивів на ударну позицію Барладима і Андрій забив свій перший гол у сезоні.

Розмін голів продовжився. Тут вже відзначився Тимофієнко, який переграв у ближньому бою Герасименка та захисників господарів. У відповідь Семенина запустив 20-річного Головкіна — Іван чітко прибрав захисника і пальнув у ближній кут — 2:3! Це був його дебютний м’яч у нинішньому чемпіонаті.

Завершальні хвилини пройшли в справжньому бою. Малиш, Жовтюк, Гливий, Семенина… Кристал міг навіть вирвати перемогу, але не зумів дотиснути суперника.

Чемпіонат України. Перша ліга. 10-й тур

Кристал — Верес — 2:3

Голи: Барладим (57), Головкін (78) — Гончаренко (14), Шестаков (53), Тимофієнко (65).

Кристал: Герасименко — Крутін (Лаптєв, 64), Малиш, Жовтюк, Карась, Цой (Терзі, 77), Семенина, Бородай, Мартян (Гливий, 55), Цибульський (Головкін, 67), Барладим (Чернишов, 86).

Верес: Когут — Пінчук, Махнєв, Гончаренко, Солдат, Полюлях, Кучеров, Тимофієнко (Хоцяновський, 76), Гегедош (Соломка, 84), Пасіч (Дахновський, 88), Шестаков (Яременко, 90).

Долучився Гол 20-річного нападника допоміг Кременю не програти у гостях Ниві (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.